Univate

København har fået nyt kontorfællesskab i Symbion-netværket

@simone

Tæt ved metroen ved Islands Brygge har et nyt kontorfællesskab slået dørerne op. Univate er for både de spæde enmandsvirksomheder og de større iværksætterselskaber, som gennem kontoret får del i Symbion-netværket.

Islands Brygge kan gå hen og blive et meget interessant sted for startups. Det er området sådan set allerede. Her findes både Founders House og Startup Village, en masse techstartups og selvstændige erhvervsdrivende, og nu er det nyeste skud på Symbions stamme åbnet tæt ved Islands Brygge metrostation.

Her har kontorfællesskabet Univate nemlig slået dørerne op. Univate er en del af det nye KUA og Symbionnetværket, hvor store virksomheder, startups og universiteterne, KU og ITU, vil kunne blande sig, fortæller Peter Munkholm Nielsen, Community Builder ved Symbion.

“Kombinationen er rigtig interessant og skaber mulighed for at opbygge et super spændende og anderledes miljø i København. I kombination med de mange andre tech startups i området og Startup Village kan Islandsbrygge blive et ret vildt sted for techstartups.”

Både for de store og de små

I januar kunne Univate allerede fortælle, at IBM blev en af deres lejere. IBM Danmark har nemlig valgt at lægge deres nye Client Innovation Center i kontorfællesskabet.

”Vi glæder os meget til at blive en del af et stærkt startup-miljø og ser frem til at lære de andre startups bedre at kende. Ligeledes ser vi nogle spændende perspektiver i at få lokaler ved Københavns Universitet og ser frem til at være med til at skabe nye synergier på tværs af netværket. Det bliver et utraditionelt og inspirerende sted at arbejde,” udtalte Kasper Michaelsen, direktør i IBM Client Innovation Center, til Univate.

Mød Ghost Ship Games og Bluefragments til åbningen

Univate er placeret på KUA3, som også er hjemsted for blandt andet Det Juridiske Fakultet, Det Informationsvidenskabelige Akademi samt Center for Interaktion og Kommunikation. Her råder kontorfællesskabet over 5.500 m2 på 3. og 4. sal i den nye bygning.

Den officielle åbning af Univate foregår fredag den 31. marts, hvor man vil kunne møde nogle af de startups, som har lejet sig ind. Her sidder eksempelvis Ghost Ship Games og Bluefragments, som laver henholdsvis computerspil til drengerøve og mobile løsninger og forretningsapps.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY