You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Kun få måneder efter deres seneste finansiering: Startup med ny millioninvestering

@Adam

Den nordiske fintech-startup Dealflow har sikret yderligere EUR 500.000 fra et investeringssyndikat, der består af både eksisterende og nye internationale investorer.

Den nordiske fintech-startup Dealflow har sikret yderligere EUR 500.000 fra et investeringssyndikat, der består af både eksisterende og nye internationale investorer.

Stifterne Sid Mudgal og Seb Haugeto har fået nye investorer med ombord i deres seneste inversteringrunde. 

I den nye runde er et syndikat af eksisterende og nye investorer, herunder unicorn-stiftere Petter Made og Ralf Reitchert, venturekapital GP Thorbjørn Rønje, talentinvestor Ewor ledet af Daniel Dippold, og en gruppe business angels, herunder medstifteren af Felyx, Quinten Selhorst, tidligere CRO af Klarna, Erik Hallum og principal hos PayPal Ventures, Alex Bottenbruch.

Læs også: 24-årig iværksætter sagde farvel til stor millioninvestering for at satse alt på det rigtige team

“Jeg fokuserer på at investere i foundere med udprægede kvaliteter. Jeg tror stærkt på, at Seb og teamet besidder de nødvendige kvaliteter til at etablere en disruptiv, globalt relevant fintech-virksomhed,” fortæller investoren Daniel Dippold i en pressemeddelelse.

Mere end 100 nye virksomheder siden sidste finansiering

Det er langt hen ad vejen virksomhedens lovende takter, som ligger til grund for den nye investering, hvor blandt andet deres venteliste er vokset med over 14.000% siden deres sidste finansieringsrunde. De har samtidig fået mere end 100 virksomheder til at tilmelde sig og oplyse den månedlige volumen, som de ønskede at fakturere med Dealflows platform, hvilket ligger på over €10.000.000.

Derudover har virksomheden også for nylig onboardet de første 10 virksomheder til deres nye webapplikation:

“Jeg er spændt på at se, at vores første webapp-kunder finder vores løsning nyttig til alle faktureringsopgaver. Fremtiden ser lys ud,” fortæller Seb Haugeto som for nylig kom på Forbes ‘30 under 30′-finans liste:

– Vi er en produktvirksomhed i hjertet. Målet med den nye finansiering er at fordoble vores investeringer og rulle vores produkt ud på en kontrolleret måde til kunderne på vores venteliste. Vi startede virksomheden for at styrke dem, der tør skabe fremtiden, og det agter vi at fortsætte med.”

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY