You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Lad os bygge et stærkere økosystem sammen!

@sebastian

Leder i magasinet “Startup Guide – A comprehensive Overview of the Danish Startup Ecosystem” Af Niels Holst, Heyfunding og Sebastian Kjær, TechSavvy.media


Der var engang, hvor det var et vildt og ensomt eventyr at bygge et tech-startup. Kun få, modige iværksættere turde begive sig ud på rejsen. Men tiderne har ændret sig. Drastisk.

I dag boomer antallet af succesfulde startups og scaleups fra Danmark. Der dannes fællesskaber over hele landet, og antallet af interessenter og initiativer, der omgiver økosystemet og støtter den vilde vækst, er imponerende. På få årtier er startup-økosystemet vokset fra at være lidt af en kuriositet til en blomstrende del af det danske erhvervsliv.

Økosystemets eksplosive vækst og evige omskiftelighed er det, der gør det så fantastisk at være en del af. Men det er også blevet en jungle at navigere i for både nyankomne, erfarne serieiværksættere og ambitiøse spillere omkring iværksætterne. Det er ekstremt kompliceret og ressourcekrævende at forstå dynamikkerne og finde rundt.

Derfor er TechSavvy.Media og Heyfunding gået sammen med en mission om større tilgænglighed til økosystemet. Og vi er glade for endelig at kunne præsentere denne første udgave af “The Guide – A Comprehensive Overview of the Danish Startup Ecosystem”. En guide bygget på toppen af Heyfundings kortlægning af startup-økosystemet og Techsavvys redaktionelle og startup-orienterede ekspertise.

Ræk hånden op og bed om hjælp

Startup-stiftere har som regel en særlig drivkraft. De får tingene til at ske, men det betyder ikke, at iværksættere skal vide og gøre alting selv. Hvis startups kun skal tage én ting med sig fra dette magasin, så er det netop det: Det behøver ikke længere at være ensomt at opbygge et startup. Husk at bede om hjælp fra alle de gode kræfter i miljøet, så du kan undgå fejl og bevæge dig hurtigere mod succes.

Udgivelsen her handler om det rige udbud af fantastiske interessenter i økosystemet, der er klar til at hjælpe på alle tænkelige måder. Til at vejlede iværksætterne, finansiere og booste deres vækstrejse, bringe de etablerede virksomheder ind for at hjælpe økosystemet med at vokse og trives.

Uanset branche, geografi, størrelse eller form har vi mødt den samme hengivenhed overfor startup-økosystemet igen og igen gennem arbejdet med publikationen her. Alle interessenter ønsker at forbedre det danske økosystem. De vil hellere hjælpe, støtte og samarbejde for at tage startup-økosystemet til det næste niveau – istedet for at konkurrere med hinanden.

Vores håb er, at “The Guide” vil være dit perfekte værktøj til at navigere i det danske startup-økosystem. Et nyt take på de gule sider med kortlægninger og lister over hundredvis af initiativer i økosystemet kombineret med gode historier. Noget, der vil hjælpe startups gennem hele deres vækstrejse og forhåbentlig skabe nye forbindelser på tværs af økosystemet undervejs.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle vores venner i økosystemet, som har bidraget til denne publikation. Tro os, når vi siger: Det er fantastisk at se den indsats, den omhu, den forskel, som alle ønsker at gøre, og den “pay it forward”-attitude, der er til stede hver dag.
God læselyst!


Om: Heyfunding
Heyfunding er en single-point-of-entry platform til det danske startup økosystem. Vores mission er at gøre det nemmere for alle at navigere i startup-økosystemet. Vores effekt er forankret i over et årti af uafhængig research og arbejde side om side med mere end 500 interessenter i startup-økosystemet. Vores kortlægning af det danske startup-økosystem er blevet best practice og bruges hver dag på tværs af hele økosystemet.

Om: TechSavvy
TechSavvy.media er det førende digitale startup-medie i Danmark. Vi specialiserer os i storytelling fra krydsfeltet mellem teknologi, innovation og forretning. Vi har bragt de seneste nyheder fra det danske startup-landskab, portrætteret de største stjerner og dykket ned i de nyeste trends i snart et årti. Det seneste år har vi tilføjet en række branchespecifikke magasiner til mixet (som det, du læser lige nu).


Artiklen er en del af magasinet “The Guide – A comprehensive overview of the Danish startup ecosystem”, som er udgivet af Heyfunding og TechSavvy.media.

Læs hele magasinet her:

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY