Lige om hjørnet: Dansk awardshow hylder verdens bedste startups

Lige om hjørnet: Dansk awardshow hylder verdens bedste startups

11 af verdens mest innovative personer og startups kåres i morgen til den årlige iværksætter-prisoverrækkelse, Global Startup Awards.

Det bliver den ikoniske Cirkusbygning i København, der danner rammen, når  iværksætter-awardshowet Global Startup Awards finder sted onsdag den 29. marts.

Her bliver 11 vindere fra hele verden hyldet og kåret under den globale prisoverrækkelse.
Med over 120 deltagende lande i alt er der finalister fra fx Danmark, Sydafrika og Singapore.

“Som verden ser ud i dag, har det aldrig været vigtigere at tænke innovativt og forsøge at
finde løsningerne på morgendagens globale udfordringer. Selvom iværksætteri til tider kan
portrætteres som en rosenrød fortælling, er det vigtigt, at vi anerkender det hårde arbejde og de risici, der er forbundet med at starte en virksomhed op fra bunden. Derfor glæder jeg mig til at fejre nogle af verdens mest talentfulde, nystartede virksomheder lige her i hjertet af København,” siger Kim Balle, CEO og medstifter af Global Startup Awards.

Global Startup Awards har været et tilbagevendende fænomen i økosystemet siden 2012. Awardshowet bruges som en global platform, hvor alle deltagende aktører, private og offentlige institutioner, ligesom iværksættere, investorer og medier kan få adgang til hinanden.

“Finaleshowet sætter punktum på en lang rejse, hvor de mange dygtige iværksættere har
kvalificeret sig fra nationale og regionale runder til finalen i København. Det er en stor bedrift i sig selv at nå så langt, men de 11 vindere af Global Startup Awards får selvfølgelig den ekstra snert af anerkendelse, der forhåbentligt kan motivere dem yderligere til at komme helt i mål med deres innovative løsninger,” forklarer Kim Balle.

I år deltager også erhvervsminister Morten Bødskov (S), der både vil holde en tale samt overrække prisen for bedste “GreenTech Startup”. Global Startup Awards er partnere med Innovation Centre Denmark, Erhvervsstyrelsen, Industriens Fond, Copenhagen Capacity, Digital Hub Denmark og Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY