You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Lunar Way, fintech

Lunar Way lancerer kassekredit på abonnement

@sebastian

Med inspiration fra streamingtjenester lancerer bank-appen Lunar Way nu kassekredit på abonnement, hvor gebyrer og renter er skiftet ud med en fast, månedlig ydelse

Det skal være mobilt og det skal være simpelt. Det har fra starten været opskriften på Lunar Way, og den linje fortsætter det aarhusianske startup, når de nu lancerer deres første betalte feature: kassekredit på abonnement.

I stedet for at regne i renter og gebyrer kan Lunar Ways kunder for 79 kroner om måneden få en kassekredit på 10.000 kroner, og kunderne kan melde sig til og fra, som de har behov for.

”Hvis man står og mangler penge til indskud i lejligheden eller ekstra penge til turen til Paris med kæresten i weekenden, kan man ansøge om kredit dagen før, få lidt ekstra penge til weekenden og så opsige kreditten igen, når der kommer løn på kontoen – og kun betale for de dage, man har brugt kreditten,” forklarer Mark Dissing Bækgaard, Growth Hacker ved Lunar Way, som ikke lægger skjul på, at ideen er inspireret af streamingtjenester som Spotify og Netflix.

Simplificerer prisjunglen

Med kassekreditten kommer Lunar Way et skridt tættere på at tilbyde klassiske bank-produkter, og da Lunar Way satser benhårdt på at få millennials som kunder, har de både forenklet processen og produktet.

”Det er super svært at gennemskue, hvad alle andre tager for at give kredit. Derfor prøver vi at gøre det så gennemskueligt og let som muligt – som vi generelt prøver, med alt hvad vi gør. Der er ingenting skrevet med småt,” siger Mark Dissing Bækgaard.

Hvis en kunde vil tilmelde sig kreditten foregår det hele på mobilen, hvorefter kreditvurderingen bliver lavet efter branchestandarderne, og der gives svar indenfor 24 timer.

Ved lanceringen bliver det muligt at få en kredit på 10.000 kroner – hverken mere eller mindre – til den faste pris på 79 kroner om måneden. Lånet formidles i samarbejde med Lunar Ways partnerbank Nykredit.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY