Mamaspace blev i Danmark kendt efter en vovet lancering af et ”kærlighed til mor”-hjerte på Københavns rådhustårn nytårsaften 2016. Nu præsenterer Mamaspace et omfattende online-univers med ”alt til mor” i samarbejde med den førende markedspladsudbyder, franske Mirakl.

Mamaspace skabte omtale, da virksomheden nytårsaften projekterede et ”kærlighed til mor”-hjerte direkte på Københavns rådhusur. Marketingstuntet fik en hård medfart og politiet truede med en anmeldelse, skulle situationen gentage sig.

Efter at have været i vælten, har Mamaspace imidlertid brygget på noget stort. Derfor kunne platformen i sidste måned løfte sløret for et nyt samarbejde med den fransk-baserede B2B markedspladsudbyder Mirakl.

”Partnerskabet indebærer, at vi er i stand til at levere en professionel shop-in-shop webløsning til vores B2B-partnere. Det betyder blandt andet, at de kan styre egen butik med branding, egne kampagner og priser,” siger Marc Jeilman, bestyrelsesformand og investor i Mamaspace.

Samarbejdet har imidlertid været på trapperne i et godt stykke tid, og er altså ikke resultatet af det alternative marketingstunt nytårsaften.

”alt til mor”

Det kommende Mamaspace kalder sig selv et livsstils- og shopping-univers med ”alt til mor”. Platformen er udviklet som en kommercialisering af forummet Min-mave.dk, der i mange år har hjulpet gravide og småbørnsfamilier med at finde svar på deres spørgsmål.

Her skal partnerskabet med Mirakl skabe bedre muligheder for Mamaspaces B2B-partnere.

”Vi er stolte af at blive partner med en global spiller som Mirakl. Det vidner om tillid til vores forretningsmodel og vækstudsigt. Samtidig glæder vi os til at tilbyde vores B2B-partnere en platform, som kan skabe forbedret `gennemsalg`,” siger Julie Lacoppidan, administrerende direktør i Min Mave og Mamaspace.

Shop-in-shop

Mamaspaces nye online univers lanceres til sommer som en shop-in-shop markedsplads med en række danske varemærker inden for børnesegmentet. Mamaspace lancerede i sin tid med salg af designer-barnevogne, men satser altså nu på en større online-platform. Den nye side målretter sig derfor kvinder, der før, under og efter graviditet vil kunne finde varemærker inden for alt fra tøj og sko til interiør og pleje.

”Vi har indgået shop-i-shop aftaler med 20 brands inden for børnemøbler, barnevogne, tøj, sko og pleje, og dertil har vi indgået aftaler med en række udenlandske resellers. Desuden har vi netop udvidet teamet, så vi frem mod lanceringen kan få endnu flere brands ombord,” siger Marc Jeilman, der også er tidligere direktør for modeportalen Stylepit.com.

Der arbejdes altså på højtryk for at blive klar til lanceringen senere på året. Og bliver det en succes, er Mamaspace klar til nye udfordringer uden for landets grænser.

Platformen forventer nemlig om et år at være i gang med lanceringen i Norge eller Benelux.