I løbet af tre måneder vil Massive.earth crowdsource, lancere og accelerere projekter, der kan være en del af løsningen på klimakrisen. 

På trods af flere globale tiltag for at bremse klimakrisen, er der stadig langt til målstregen.

Derfor har Massive.earth netop søsat deres tre måneder lange Massive.challenge, som skal hjælpe klimaprojekter på rette vej. Det gør fonden ved at crowdsource viden, og hjælpe deltagerne med at lancere og accelerere deres projekter.

Projektet blev skudt i gang med offentliggørelsen af et 100 siders langt white paper, som omhandler klimaforandringerne, samt en lang række af potentielle projekter med store, positive indvirkninger på klimaforandringerne.

Det er nu muligt for alle og enhver at tilmelde sig de forskellige projekter, som omhandler alt fra optimering af offentlig transport og forhindring af skovbrande til at mindske brugen af fossile brændstoffer i madlavning og industriel skovrydning.

Det er gratis at deltage i projektet og alt foregår online.

Politikere med som rådgivere

Med i Massive.earths advisory board sidder Kristian Jensen, Connie Hedegaard, Katherine Richardson, Saul Griffith og Lubomila Jordanova.

“Vi bliver nødt til at arbejde hurtigere og handle nu. Politikere kan ikke løse klimaudfordringen alene. Vi har derimod brug for entreprenørskab, virksomheder og videnskab til at redde planeten. Politikere er gode til at snakke, men ikke til at innovere. For at citere Elvis har vi brug for ‘A little less conversation, a little more action, please.’ Derfor vil vi i Massive.earth handle selv,” siger Kristian Jensen, formand for Massive.earths advisory board.

Massive.earth er lanceret i samarbejde med Greentech Alliance, Drawdown Europe Research Association samt Carbon Removal Centre.

Bag Massive.earth står de to serieiværksættere Michael Reibel Boesen og Martin Ferro-Thomsen.