You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Med DKK 10M i ryggen er golf-startup fra Aarhus klar til vækstrejsen i USA

@sebastian

Størstedelen af de danske golfklubber bruger allerede løsningen. Førende amerikanske golfbaner er med. Og med en investering på 10 millioner kroner er Aarhus-startup nu for alvor klar til at vokse i USA.

Størstedelen af de danske golfklubber bruger allerede løsningen. Førende amerikanske golfbaner er med. Og med en investering på 10 millioner kroner er Aarhus-startup nu for alvor klar til at vokse i USA.

Glade golfspillere er en god forretning. Men for at sikre, at spillerne er glade og engagerede, er det afgørende at forstå deres oplevelse på banen. Og det er netop, hvad løsningen fra Aarhus-startuppet Players 1st tilbyder, så golfklubber kan forstå og optimere deres spilleres oplevelse.

Læs også: Players 1st vil bringe klubsporten sikkert ind i fremtiden

Løsningen har allerede 2.000 golfklubber ombord globalt, som tilsammen har gennemført 10 millioner spillerundersøgelser med hjælp fra Players 1st. Og nu løfter virksomheden sløret for en investering på €1.3M (9,7 millioner kroner) fra investeringsfonden Scale Capital, som skal bruges til at styrke den internationale ekspansion af løsningen:

“Vi er enormt glade for vores nyeste investering fra Scale Capital, som katalyserer vores ambitiøse fokus mod det amerikanske marked. Trods flere opkøbstilbud valgte vi i stedet en strategi, at tage penge ind til vækst og sikre en innovativ fremtid for Players 1st. Vi er begejstrede for de muligheder, dette samarbejde vil føre med sig,” siger Morten Bisgaard, CEO Players 1st.

Dansk golfinnovation er en milliardforretning

Danske aktører som GolfBox og TrackMan har allerede vist, at Danmark er en stærk innovator i golfbranchen med milliardforretninger bygget på teknologisk innovation.

“Gennem de sidste 10 år har Danmark frembragt flere ledende aktører indenfor golfteknologi, og TrackMan står som det helt store flagskib. Med Players 1st har vi en ny stjerne på vej, og vi i DIF er stolte over at have støttet dem fra begyndelsen,” siger Frans Hammer, næstformand i DIF.

Med sin investering viser fonden Scale Capital samme solide tro på, at Players 1st kan skabe endnu en innovativ forretning på global skala i mødet mellem golf og teknologi.

“Scale Capital ser stort potentiale i Players1st, og vi tror på, at vi sammen kan udvikle virksomheden til en stor spiller internationalt inden for golfverdenen. Vi ser os som den naturlige partner, og vi ser frem til at løfte Players1st til nye højder i USA,” siger Lars Jensen, Partner i Scale Capital.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY