You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Med mikro-servicearkitektur, hjælper Codezo virksomheder med at opskalere deres forretning

@Redaktionen

Drevet af passion og fokuseret på kvalitet, hjælper Codezo startups og scale-ups med at realisere deres potentiale ved at tilbyde hjælp til tekniske løsninger og branding. Ved at bruge mikro servicearkitektur er de klar til at hjælpe virksomheder med at skalere op.

Drevet af passion og fokuseret på kvalitet, hjælper Codezo startups og scale-ups med at realisere deres potentiale ved at tilbyde hjælp til tekniske løsninger og branding. Ved at bruge mikro servicearkitektur er de klar til at hjælpe virksomheder med at skalere op.

This post is also available in: English

Codezo blev grundlagt i 2023 af iværksætter og tech-ekspert Patrick Nymark. En ligetil, men opsigtsvækkende observation kickstartede Patrick Nymarks rejse: Det digitale landskab er præget af mangel på kvalitet.

En af Patrick Nymarks observationer var, at startups ofte begår den fejl, at de kun er afhængige af én tech-udvikler, og den billigste løsning bliver den dyreste.

“Vi tilbyder et partnerskab og er involveret i processen fra start til slut for at sikre, at systemet er korrekt bygget. Med Codezo får du ikke kun én nøglespiller; du får en hel tech-afdeling. Vi er en langsigtet investering, og i sidste ende betaler det sig,« siger Patrick Nymark, CEO og grundlægger af Codezo.

Patrick Nymark CEO og founder af Codezo

Codezo omfavner samarbejde og ser kunder som partnere frem for blot transaktioner. Ved hjælp af mikro servicearkitektur hjælper Codezo kunder med at opskalere deres forretning. Mikroservicearkitekturen er fleksibel software, der nemt integrerer kundernes forskellige behov.

Tekniske løsninger er blot én ting, Codezo har at tilbyde. Derudover tilbyder Codezo hjælp til brand- og konceptudvikling.

“Mange startups har idéerne, men mangler deres koncept. Ved at udfordre deres ideer hjælper vi dem med at bygge deres koncept og tage ejerskab over hvert eneste produkt, vi er med til at bygge. Kort sagt så hjælper vi kunderne med at nå deres mål og vækst,” siger Patrick Nymark.

Efterhånden som Codezo vokser, vil dens identitet fortsat fokusere på samarbejde, kvalitet og pragmatiske løsninger.


Om Codezo:

Codezo blev grundlagt i København i april 2023 af iværksætter og tech-ekspert Patrick Nymark. Med syv teammedlemmer tilbyder Codezo mobil- og webapplikationer, brandstrategi og -identitet samt projektledelse


Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY