You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Med ny global satsning går Novo Nordisk forrest i den digitale sundhedsrevolution

@Redaktionen
Disruption i værdikæden, lokale innovationshubs og samskabelse med startups. Det er blot få af tiltagene i en ny verdensomspændende digital strategi, Novo Nordisk har initieret for at styrke virksomhedens formål og skabe endnu bedre digitale sundhedsløsninger i fremtiden.

Artiklen er udgivet i samarbejde med Novo Nordisk.


Teknologi, apps og data har for alvor gjort deres indtog i sundhedssektoren. Med sig fører de et næsten uanet stort forandringspotentiale for at forbedre menneskers liv og helbred. Derfor har Novo Nordisk lanceret en ny global digital strategi, som skal sikre endnu bedre sundhedsløsninger i fremtiden.

”Sundhedsvæsenet, klinisk personale, patienter og borgere er alle i fællesskab ved at ændre og forme de kollektive forventninger til nye digitale løsninger i sundhedssystemerne verden over. Det paradigmeskift vil vi i Novo Nordisk gerne være med til at drive,” fortæller Matt Dugan, Director of Innovation i Novo Nordisk.

Den nye digitale strategi transformerer alle dele af selskabet – lige fra forskning og udvikling af nye behandlinger til forbedring af både produktion og økonomiske processer, enten ved at optimere, udvide eller udforske nye digitale muligheder.

I samme omgang har virksomheden etableret et netværk af digitale innovations hubs i Kina, Storbritannien, Tyskland, Brasilien, Israel – og med flere på vej. Hubsene skal være bindeled til de lokale sundhedsøkosystemer med henblik på at skabe pilotprojekter, grundlæggende indsigter og lokale initiativer, der kan revolutionere, disrupte og innovere sundhedsvæsenet. Og i sidste ende skaleres globalt.

”For at lykkes på mellem og lang sigt, har vi brug for at samarbejde og indgå digitale partnerskaber med de mange innovative startups i verden. Her er vores lokale innovations hubs indgangen. Gennem dem accelererer vi virksomheder, samskaber revolutionerende sundhedsløsninger og kobler de rette aktører med vores forretningsenheder” fortæller Matt Dugan.

Novo Nordisks forretningsekspertise som ledende pharma virksomhed får de lokale startups også gavn af. Gennem den digitaltale enhed, Business Innovation Garage, kan startups fremlægge pilotprojekter, etablere eksterne partnerskaber eller komme med såkaldte moonshot-idéer, der kan disrupt sundhedssektorer i hele verden. verden. Derefter bidrager Novo Nordisk med en kombination af data, ekspertise og mentorskab og hjælper med at skalere digital løsninger fra verdensomspændende startups

”Vi har designet nye samarbejdsmodeller, der hjælper os med at teste og lære i et accelereret tempo for at drive revolutionerende digitale løsninger frem. Med vores nye strategi bevæger vi os gradvist mere mod digital holistisk sundhedsbehandling. Men vores formål er stadig det samme, bare med en større digital værktøjskasse: At forbedre patienters liv med de bedst mulige sundhedsløsninger,” siger Matt Dugan.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY