Mia & Monopolet: Hvad gør man, når medstifteren stjæler eller er utro på firmaturen?

@Redaktionen
Under sin sommerfest tog Canute iværksætternes dilemmaer under kærlig behandling: Hvad gør man, når en medstifter hapser fra kassen, en betroet medarbejder er utro på firmaturen eller svigerfar hapser ens startup-idé? Du kan høre hele programmet lige her.

Frem for kærestesorger og andre dilemmaer fra det daglige liv diskuterer “Mia & Monopolet” dilemmaer fra iværksætterlivet: Hvad gør man, når ens medstifter stjæler fra kassen eller en medarbejder er konen utro på firmaturen? Er det privatliv eller skal jeg gribe ind?

Mia Grosen, stifter af Canute, er tovholder på programmet, som blev optaget til Canutes sommerfest.

”Mia & Monopolet er et forsøg på at lave et sjovt indslag, der sætter rammen og stemningen for resten af aftenen, samtidig med at indslaget giver de forskellige stiftere et frirum til at dele oprigtigt svære situationer og valg. Dilemmaer som top-profiler fra økosystemer giver input og sparring på,” siger Mia Grosen, stifter af Canute.

Ud over Mia Grosen bestod panelet af Le Gammeltoft, Hans Henrik Beck, Magrethe Lehrmann og Mads Wedderkop. Du kan høre hele paneldebatten som podcast lige her:

Hvorfor er paneldebatter og sommerfester vigtigt?

Canute kæmper dagligt for at sætte internationalisering på dagsordenen. Når danske tech-startups har ambitioner om at skalere deres virksomhed, er det sjældent nok blot at fokusere på det danske marked – det er altså en nødvendighed at tænke internationalt.

Her slår Canute på tromme for vigtigheden af et lokalt netværk, samt vigtigheden og mulighederne i at lære af dem, som allerede har været på rejsen.

“I et nyt marked uden relationer koster de første ti kunder hurtigt 5-6 gange så meget som i et marked, hvor vi allerede har relationer – det er vores erfaring,” siger Mads Wedderkopp CEO i DreamInfluencer.

Måske det er til en sommerfest eller en paneldebat at du får skabt den rigtige kontakt der kan introducere dig til det rigtige netværk af mennesker der kan hjælpe dig på din skaleringsrejse.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY