You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Mighty Admins frigør startups og SMV’er til det, de er bedst til

Kimmie Kubis Tronborg, stifter og CEO i Mighty Admins.
@Redaktionen

Corporate services-provideren Mighty Admins har med en one-stop-shop for administrative funktioner gjort mange stifteres liv lettere.

Corporate services-provideren Mighty Admins har med en one-stop-shop for administrative funktioner gjort mange stifteres liv lettere.

This post is also available in: English

Budget. Regnskab. ESG-rapportering. Good governance.

Der er et stigende antal administrative krav og opgaver forbundet med at drive virksomhed. Og det er langt fra alle stifteres kop the.

Derfor har corporate services-provideren Mighty Admins siden 2023 været en one-stop-shop for mange vækstvirksomheders administrative funktioner. Folkene bag er dygtige og garvede administratorer, der er specialiseret i alt fra finans og regnskab over governance og compliance til jura, løn og HR.  

Kort sagt: Alle de opgaver, mange ofte ender med at sparke til hjørne.

”Virksomhedsadministration er noget af det, mange stiftere hader mest. Det kan nemlig være besværligt, dyrt og dybest set noget, som kan føles langt væk fra at skabe værdi for virksomheden. Sandheden er bare, at det er virkelig vigtigt at have styr på. Og det kan ende med at bide en i halen, hvis man ikke har sin administration under kontrol,” fortæller Kimmie Kubis Tronborg, stifter og CEO i Mighty Admins.

Ambitionen bag Mighty Admins er at gøre administrationen enkel og sikker, så kunderne med ro i sindet kan fokusere på de andre vigtige ting i forretningen, uden involvering af for mange eksterne stakeholders og samarbejdspartnere. Den fleksibilitet kan nemlig frigøre tid, så stiftere kan skabe værdi der, hvor det giver bedst mening.

”Rigtig mange stiftere oplever hovedpiner med selskabsadministration. Med vores løsning skaber vi fleksibilitet, så virksomheden ikke behøver at tænke på om deres medarbejdere får løn til tiden, om der er styr på bogholderi og likviditet eller om der er nye juridiske krav og formalia, som man som ledelsesmedlem skal håndtere, for at undgå personlige bøder eller værre. I stedet kan man fokusere på den daglige drift og egne prioriteter,” forklarer Kimmie Kubis Tronborg.

”Vi ser ofte, at startups og SMV’erne nedprioriterer administrationsopgaver og at holde sig ajour med lovgivningsændringer eller at de simpelthen vækster så meget, at de lige pludselig bliver underlagt nye krav. Det kan være rigtig svært at følge med – og her er det vigtigt at have en partner med et 360-graders indblik i forretningen, du kan stole på og som ved hvornår der skal rådgivning fra en advokat eller revisor på bordet.”

”De evigt stigende regulatoriske krav og de administrative peak-perioder, kan sætte stifteres og medarbejdernes velvære over styr. Hos Mighty Admins ønsker vi at skabe en fleksibel løsning, hvor vores kunder kan outsource hele eller dele af deres administration, til et fast team hos os, som var vi en del af medarbejderstaben – i det omfang kunden har behov for. Det kan fx være en bogholder én dag om ugen, en CFO én dag om måneden, en juridisk medarbejder eller sekretær 1-3 dage om året, eller hvordan kompetencerne nu skal skrues sammen, for at skabe bedst værdi for kunden”, siger Kimmie Kubis Tronborg.


Mighty Admins

  • Regnskabs- og økonomitjenester
  • Juridiske tjenester og virksomhedssekretariat
  • Løn- og HR-tjenester
  • Miljømæssig og social styring (ESG)
  • Midlertidige løsninger og CFO-tjenester

Fullscreen Mode

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY