You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

MyMonii lander millioninvestering og kigger mod udlandet

@Anna

Lommepenge-appen MyMonii har landet en investering på 5 mio. kr. og er så småt begyndt at kigge mod nye markeder. 

Lommepenge-appen MyMonii har landet en investering på 5 mio. kr. og er så småt begyndt at kigge mod nye markeder. 

Med en kapitalindsprøjtning på fem mio. kr. er MyMonii begyndt at drømme om udlandet.

MyMonii, der står bag en lommepengeapp og MyMonii Mastercard, har fået en investering fra de fem business angels Jakob Bendsen, Morten Møller Holst, Sune Alstrup, Louise Ertman Baunsgaard og Susanne Brønnum. Virksomheden har ligeledes fået et business angel matching-lån fra Vækstfonden.

”I forbindelse med runden har vi oplevet stor positiv interesse, og vi er meget glade for og stolte over, at netop disse fem har ønsket at blive en del af MyMonii,” siger Louise Ferslev, adm. direktør og stifter af MyMonii, og fortsætter:

”Vi har bevist, at der er en betalingsvillighed til at have et kort og en digital opsparing til børn og unge under 15 år, og vi er nu et sted, hvor vi er klar til at skalere. Vores nye investorer bibringer kompetencer og erfaring, som får positiv betydning for os på den rejse.”

Læs mere: Fintech Junior: En ny kamp om de unge bankkunder er startet

Investeringen skal bruges på at skabe vækst både i Danmark og udlandet. Især Tyskland er spændende for MyMonii, og derfor går virksomheden snart i gang med at lave de indledende markedsanalyser.

Derudover skal millioninvestering også bruges på at videreudvikle og finpudse MyMoniis produkt.

Må ikke hvile på laurbærrene

MyMonii blev stiftet i 2015 af Louise Ferslev. Appen giver børn og unge overblik over deres udgifter og mulighed for at sætte økonomiske mål. Samtidig kan forældrene administrere lommepenge og opsparing.

Netop på grund af den unge målgruppe er kravet til den digitale oplevelse høj.

”En fintech-startup som os må aldrig hvile på laurbærrene og føle, at vi har ramt plet. Vi er på en konstant mission for at finde ud af, hvad brugerne vil have – før de selv ved det. Det er det, der har gjort os førende på området i Danmark og forhåbentligt også snart i udlandet,” siger Louise Ferslev.

 Læs mere: MyMonii afslog Løvernes tilbud: Desperat økonomi kunne have ført til et ja

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY