This post is also available in: English

Community:

Corporate Learning & Development

Få adgang til ny viden, konkrete værktøjer og et fagligt stærkt fællesskab.

Inspiration, viden og strategiske perspektiver på fremtidens læring, kultur og organisatoriske udvikling

Behovet for en sund kultur, hurtig udvikling og tilpasset læring i vores organisationer er større end nogensinde før.
Virksomheder som er i stand til at agere hurtigt og tilpasse medarbejderes viden og kompetencer til nye og optimerede forretningsgange, vil have et forspring i den nationale og globale konkurrence.

Men hvordan organiserer og udvikler vi vores L&D, så den understøtter og styrker forretningen?

Temaer

I TechSavvys Corporate Learning & Development-community udforsker vi:

Hvordan man positionerer L&D i sin organisation og udvikler en stærk læringskultur, der skaber reelle adfærdsmæssige ændringer.

Hvordan man opnår indsigt i og måler effekten af læringsaktiviteter samt hvordan innovation og ny teknologi påvirker måden, hvorpå man forstår og tilgår L&D.

Hvem kan du møde i netværket?

I dette netværk samler vi ledere og beslutningstagere fra erhvervslivet, der beskæftiger sig med Learning & Development med henblik på at styrke deres organisationers uddannelsesindsats. Vi dykker ned i relevante emner inden for læring og udvikling og kigger på, hvordan vi som organisationer strategisk og praktisk positionerer, udvikler og prioriterer vores udviklingsressourcer.

Hvad får du ud af netværket?

Corporate Learning & Development-netværket mødes 4-5 gange årligt til lærerige og relationsskabende netværksarrangementer hvor samspillet mellem læring og teknologi er i højsæde. Skab nye professionelle forbindelser og få input til løsninger og perspektiver, du kan integrere i din egen praksis. 

I tiden mellem arrangementerne, er der rig mulighed for at netværke og videndele med de andre Corporate Learning & Development-netværksmedlemmer på TechSavvys Online Community.  

Bliv kontaktet for at høre mere omkring vores communities

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Moderator

Jakob Kaalund er moderator for netværket og vil guide os gennem møderne, facilitere  workshops og sikre høj faglighed i diskussionerne i fællesskab med gruppens medlemmer.

Jakob arbejder til daglig som Head of Group Learning & Development  i  Abacus Medicine, hvor han har ansvar for både træning og uddannelse i rammen af fabrikskrav, foretningsbehov og kommercielle koncepter.

Program

12. OKTOBER 2023, KØBENHAVN

AI-LEDELSE & LÆRING

Kunstig intelligens eller AI spreder sig med hastige skridt og er allerede en integreret del af alt fra produktion og procesoptimering til innovation og udvikling. Ifølge dagens oplægsholder, står vi netop nu på tærsklen til det næste store digitale revolution af vores organisationer – nemlig AI ledelse.

Alf Rehn er professor på SDU og har i flere år undersøgt, hvordan kunstig intelligens i stigende grad understøtter og overtager ledelsesrollen på tværs af sektorer – og med stor effekt.

Men hvordan kommer denne udvikling til at påvirke vores organisation og måden vi udvikler og lærer på?
Hvordan holder vi føling med kompetencemangler og medarbejderudvikling, når kunstig intelligens erstatter mellemlederlaget i vores organisation?
Og kan kunstig intelligens udvikle eller styrke vores L&D?.

Vi tager et kig ind i de kommende års nytænkning af lederoller og hvordan den voksende digitalisering af vores organisationer, ændrer, effektiviserer og stiller ny spørgsmål og krav til vores forståelse af L&D

Alf Rehn 
Professor & sektionsleder på SDU Innovation and Design Engineering

06. DECEMBER 2023, KØBENHAVN

LÆRINGSDESIGN & MÅLING AF IMPACT

Hvad er god læring? Hvornår er vores indsats en succes eller fiasko? Og skaber vores uddannelsesaktiviteter engeligt den adfærdsændring eller det kompetenceløft, vi ønsker?.

En af de helt store udfordringer i L&D, er vores evne til at måle læring – og ikke mindst at sikre den rigtige adfærdsændring, når vi forlader kursusstedet og hverdagens stress igen presser sig på.

Derfor tager vi forbi Danmarks måske mest innovative virksomhed for at få indblik i, hvordan et hus der lever af innovation, sikrer at deres medarbejdere altid er to skridt foran konkurrenterne.

Claus Høvelt
Head of Global Talent Management & Development, Netcompany

7. FEBRUAR 2024, KØBENHAVN

OPTIMÉR LÆRING MED 70-20-10-MODELLEN

Hvordan indretter man bedst sit arbejde og sine rutiner for at skabe rum til læring og udvikling? 

En vigtig erkendelse inden for L&D, er, at læring ikke kun opstår i de forhåndsskabte læringsrum. Der findes en masse greb inden for L&D, hvor man kan træne systematisk med at udvikle både sit eget og sine medarbejderes talent. Nogle af disse greb, herunder stretch-assignments og deliberate practices, vil erhvervspsykolog Lene Flensborg udfolde  til dette møde. 

Lene har arbejdet som erhvervspsykolog og konsulent siden 1999, dels i store konsulentfirmaer som Implement og PA Consulting Group. Derudover er hun forfatter til en række bøger om ledelse. 

Når du går hjem, er du blevet klogere på konkrete greb, du kan implementere i dit arbejde for at optimere optagelsen af viden og information. 

Lene Flensborg
Erhvervspsykolog & Partner, Laborate

18. APRIL 2024, KØBENHAVN

STRATEGISK LÆRING i en verden med STIGENDE TURBULENs

Hastige forandringer og stigende turbulens i markederne er vilkårene for mange danske virksomheder. Det kalder på nye og kreative strategier, der tager højde for omstændighederne i såvel organisationen som samfundet. På dén måde sikrer man på bedste vis, at den strategiske udvikling foregår balanceret og dermed optimalt. 

Til dette netværksarrangement vil Arne Krogh Nielsen, CEO i NeuroVision, gøre os klogere på, hvordan omverdenens turbulensniveau kan og bør være dikterende for, hvordan man som organisation indretter sin læring og understøtter sine medarbejderes udvikling. 

Arne Krogh Nielsen er uddannet cand.merc. og har efteruddannet sig i selvudvikling gennem Silva-metoden, Landmark Forum og NLP. 

Professionelt har han mange års erfaring som leder og direktør i flere mindre og mellemstore danske virksomheder. Derudover har han 15 års erfaring med undervisning på videregående uddannelser i forskellige fagområder, herunder økonomi, strategisk kompetenceudvikling og personaleudvikling. 

Arne Krogh Nielsen
CEO, NeuroVision

13. JUNI 2024, KØBENHAVN

TO bE ANNOUNCED

Emne offentliggøres snarest 

Oplægsholder annonceres

29. AUGUST 2024, KØBENHAVN

TO bE ANNOUNCED

Emne offentliggøres snarest 

Oplægsholder annonceres

Deltagelse & Medlemskab

Medlemskab af et netværk tegnes forud og dækker 4 netværksmøder og et online community. Vi prioriterer kvalitet og læring i vores netværk. Møderne er fortrolige og ingen oplysninger videregives til tredjepart.

Artikler om ledelse og talent på TechSavvy.media

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.