This post is also available in: English

NETVÆRKSPROGRAM:

Corporate Learning & Development

Få et bredt overblik og dybe perspektiver på corporate learning & development, og hvad det betyder for din virksomhed.

Inspiration, viden og strategiske perspektiver på fremtidens læring

Behovet for udvikling og læring i vores organisationer større end nogensinde før. Virksomheder som er i stand til at agere hurtigt og tilpasse medarbejderes viden og kompetencer til nye og optimerede forretningsgange, vil have et forspring i den nationale og globale konkurrence. Men hvordan organiserer og udvikler vi vores L&D, så den understøtter og styrker forretningen?

I dette netværk samler vi ledere og beslutningstagere inden for L&D om at styrke deres organisationers uddannelsesindsats. Vi dykker ned i relevante emner inden for læring og udvikling og kigger på, hvordan vi som organisationer strategisk og praktisk positionerer, udvikler og prioriterer vores udviklingsressourcer.

Fokus

  • Hvordan positionerer vi L&D i vores organisation?  
  • Hvordan udvikler vi en stærk læringskultur, der skaber reelle adfærdsmæssige ændringer?
  • Hvordan får vi indsigt i og måler effekten af vores læringsaktiviteter?
  • Hvordan påvirker innovation og ny teknologi, måden vi forstår og tilgår L&D?

Program 2023

21. MARTS 2023, KØBENHAVN

Den skalerbare, lærende organisation

 Hvordan skaber vi en lærende organisation, der er skalerbar? Hvordan sikrer vi, at vores læringsindsats rent faktisk løser en vigtig udfordring i organisationen? Og hvordan prioriterer vi uddannelsesbudgettet mellem de forskellige fokusområder?.

På dette møde tager vi en tur ud til den danske softwarevirksomhed SimCorp, der har været igennem en større omvæltning i deres tilgang til uddannelse og læring i de seneste år.

Her skal vi møde Kenn Coops, Enterprise Learning Architect, der blandt andet vil fortælle hvorfor SimCorp har en politik om at sige ja til alle uddannelsesønsker fra medarbejdere. Vil skal også høre, hvordan de har decentraliseret alle læringsaktiviteter ud til de enkelte teams. Og så får vi indblik i, hvorfor teamledererne selv fastlægger og prioriterer uddannelsesbudgettet.

Alt dét og meget mere, når vi besøger SimCorps hovedkvarter i København.

 Kenn Coops
Enterprise Laerning Architect, SimCorp

22. AUGUST, KØBENHAVN

Læringskultur & Co-teaching

 Hvordan skaber man en aktiv læringskultur i sin organisation?.
Hos The Marketing Guy er læring og bidrag til en tværgående læringskultur en den af jobbeskrivelsen. Faktisk er medarbejdere ansvarlige for at undervise og afholde udviklende workshops for deres kollegaer.

​Men hvordan implementeres læring i en travl hverdag? Hvordan får vi medarbejderne til selv at løfte undervisningensopgaven? Og hvordan skaber vi en formel for læring, der konstant udvikler og forbedre sig over tid?.

Dét og meget mere, når vi får besøg af Nick Traulsen, Co-founder i The Marketing Guy til en dag med fokus på at skabe en aktiv læringskultur i strategi og praksis.

 Nick Traulsen 
Co-founder, The Marketing Guy

12. OKTOBER, KØBENHAVN

AI-Ledelse & Læring

 Kunstig intelligens eller AI spreder sig med hastige skridt og er allerede en integreret del af alt fra produktion og procesoptimering til innovation og udvikling. Ifølge dagens oplægsholder, står vi netop nu på tærsklen til det næste store digitale revolution af vores organisationer – nemlig AI ledelse.

Alf Rehn er professor på SDU og har i flere år undersøgt, hvordan kunstig intelligens i stigende grad understøtter og overtager ledelsesrollen på tværs af sektorer – og med stor effekt.

Men hvordan kommer denne udvikling til at påvirke vores organisation og måden vi udvikler og lærer på?
Hvordan holder vi føling med kompetencemangler og medarbejderudvikling, når kunstig intelligens erstatter mellemlederlaget i vores organisation?
Og kan kunstig intelligens udvikle eller styrke vores L&D?.

Vi tager et kig ind i de kommende års nytænkning af lederoller og hvordan den voksende digitalisering af vores organisationer, ændrer, effektiviserer og stiller ny spørgsmål og krav til vores forståelse af L&D.

 Alf Rehn
Professor & sektionsleder på SDU Innovation and Design Engineering

06. DECEMBER, KØBENHAVN

Læringsdesign & Måling af impact

 Hvad er god læring? Hvornår er vores indsats en succes eller fiasko? Og skaber vores uddannelsesaktiviteter engeligt den adfærdsændring eller det kompetenceløft, vi ønsker?.

En af de helt store udfordringer i L&D, er vores evne til at måle læring – og ikke mindst at sikre den rigtige adfærdsændring, når vi forlader kursusstedet og hverdagens stress igen presser sig på.

Derfor tager vi forbi Danmarks måske mest innovative virksomhed for at få indblik i, hvordan et hus der lever af innovation, sikrer at deres medarbejdere altid er to skridt foran konkurrenterne.

 Claus Høvelt
Head of Global Talent Management & Development, Netcompany

Moderator

 Jakob Kaalund er moderator på netværket og vil guide os gennem møderne, faciliterer relevante workshops og sikre høj faglighed i diskussionerne sammenn med gruppens medlemmer.

Jakob arbejder til daglig som uddannelseschef i Semler Gruppen, hvor han har ansvar for både træning og uddannelse i rammen af fabrikskrav, foretningsbehov og kommercielle koncepter.

For Jakob har ledelse, udvikling, uddannelse og træning altid været de primære omdrejningspunkter i et arbejdsliv, som har bevæget sig over forsvaret til det civile erhvervsliv. Den seneste årrække har transformationen af uddannelse indenfor en højforanderlig og højdigital virkelighed, været det primære fokus i Jakobs daglige arbejde.

Deltagelse & Medlemskab

Medlemskab af et Netværk tegnes forud og dækker 4 netværksmøder og summit. Vi prioriterer kvalitet og læring i vores netværk. Møderne er fortrolige og ingen oplysninger videregives til tredjepart.

Artikler om ledelse og talent på TechSavvy.media