This post is also available in: English

Community:

Fremtidens Produktion

Hvordan kan din virksomhed spille sammen med de nyeste teknologiske produktionsmuligheder i praksis?

Hvordan skaber samspillet mellem digitale teknologier og den fysiske produktion værdi for jeres arbejde og forsyningskæde?

I netværket “Fremtidens Produktion” ønsker vi at øge indsigten. Vi styrker hinandens evne til hurtigt at kunne omstille produktion til nye digitale processer, som skaber værdi for den enkelte virksomhed eller organisation.  

Hvem kan du møde i netværket?

TechSavvys netværk om Fremtidens Produktion samler aktører på tværs af produktionsvirksomheder og industrien til en dialog omkring den stigende digitalisering og øget brug af nye teknologier til udviklingen i produktionen. Netværket består derfor primært af produktionsansvarlige, automationsteknologer og ingeniører, der alle er dybt interesseret i den nyeste teknologi, der kan anvendes på fabriksgulvet.   

Hvad får du ud af netværket? 

Det er viden om, indsigt i og integrationen af teknologi og metoder, der skal sikre danske produktionsvirksomheder fordele og klæde dem endnu bedre på til at tage del i den øgede globale konkurrence. Derfor vil vi i netværket bruge jeres konkrete udfordringer og udviklingsbehov som afsæt. 

Netværket mødes 4 gange årligt til lærerige og relationsskabende netværksarrangementer, hvor samspillet mellem produktion og teknologi er i højsæde. I netværket får du indsigt i og kvalificeret feedback på konkrete udfordringer indenfor produktion. Dertil får du mulighed for at skabe nye professionelle forbindelser og få input til løsninger og perspektiver, du kan integrere i egen praksis. 

I tiden mellem arrangementerne, er der rig mulighed for at netværke og videndele med de andre netværksmedlemmer på TechSavvys Online Community.

Temaer

Hvilke nye teknologier er modne til implementering? Hvordan udnytter vi digitale muligheder bedre? Og hvordan understøtter vi medarbejdernes teknologiske kompetencer bedst muligt for at optimere sikkerhed, produktion, øge effektiviteten og optimere omkostningerne?

Det søger vi alt sammen svar på i netværksgruppen om Fremtidens Produktion, hvor du får den nyeste viden og hands on-erfaring med nye teknologier og trends som distributed design, 3D-print, robotteknologi, kunstig intelligens (AI), Virtual & Augmented Reality (VR/AR) og droner

Moderator

Claus Kjeldsen

Alle møderne faciliteres af en fast moderator, der vil guide og styre dialogen samt stille relevante spørgsmål til vores skarpe oplægsholdere.

Claus Kjeldsen er fremtidsforsker, tidligere direktør i Institut for Fremtidsforskning og stifter af Heimdall Institute, hvor han i dag arbejder med, hvordan samfund og organisationer bedst muligt tilpasser sig de strukturelle ændringer, som fremtiden bringer.

Claus har bred erfaring fra strategisk rådgivning på både nationalt og internationalt niveau og bringer et skarpt blik for både drift- og udviklingsperspektiver.

Program

13. SEPTEMBER 2023, ODENSE

Reel ledelse af automatitionsprojekter – og state-of-the-art teknologier

 Hvordan automatiser virksomheder deres produktion? Spørgsmålet tager vi under kærlig behandling hos Teknologisk Institut, hvor Søren Peter Johansen tager os igennem konkrete cases fra virksomheder. Hvordan er de kommet frem til de gode løsninger? Hvilke teknologier implementerer de?

Derefter vil der være en rundtur i instituttets tre robot-haller med eksempler på tilgængelige teknologier – både nu og lige om lidt. Blandt andet hyberspektrale kameraer, projekter på vej til Mars, hands-on på forskellige cobots og erstatning af manglende arbejdskraft med teknologi i form af logistik-robotter, montage-udstyr og exo-skeletter.

Til sidst vil der være tid til diskussion og refleksion. Hvilke udfordringer sidder vi med teknologisk og ledelsesmæssigt? Både oplægsholder og resten af gruppen kommer med kvalificeret feedback på udfordringerne.

Når dagen er slut, har du fået et godt indblik i state-of-the-art teknologier, og hvordan andre leder automationsprojekter.

Teknologisk-institut-Soeren-faglig-leder-696x385
Søren Peter Johansen
Faglig leder, Teknologisk Institut

15. NOVEMBER 2023, GLOSTRUP

Decentral & cirkulær produktion

 På rekordtid har Stykka formået at gå fra startup til totalleverandør af interiørløsninger til nogle af de største byggeprojekter herhjemme. En vigtig komponent i successen er Stykkas særlige tilgang til produktion.

Med en kombination af digitale teknologier og decentral produktion har Stykka skabt et system til at levere skræddersyede, bæredygtige løsninger på stor skala. Alt sammen i et setup som er skalerbart og agilt, så der kan skrues op og ned for produktionen uden at binde store millionbeløb i egne produktionsfaciliteter.

Ved at skabe en digital tvilling af hvert element, der produceres, sikrer Stykka samtidig gennemsigtighed i hele forsyningskæden – og giver kunderne mulighed for helt enkelt at skifte en ødelagt hylde eller få nye farve på fronterne i deres køkken, selvom det hele er skræddersyet.

Vi mødes i Stykkas hovedkvarter i Glostrup, hvor Pelle Jørgensen og Rasmus Taun deler ud af deres viden og erfaring om at bygge et decentralt setup, onboarde fabrikker og underleverandører og samtidig sikrer sporbarhed. Herefter vil der være en rundvisning på matriklen – hvor der blandt andet vil være mulighed for at få indsigt i deres brug af digitale tvillinger i praksis, og hvordan man kan bruge machine learning og computer vision til kvalitetskontrol.

Når dagen er slut, har du fået indsigt i en ny produktionsmetodik og faglig feedback på mulighederne i din virksomhed.

001_Stykka_Media_Kit_2021_Jarl_Rasmus-Large-696x464
Bjarke Finlov
Chief Strategy Officer, Stykka

24. JANUAR 2024, KØBENHAVN

Forløs virksomhedens data-potentiale

Produktionsvirksomheder råder over en guldmine af data. Noget er allerede indsamlet, mens andet venter på at blive høstet. Dataen bliver dog først for alvor værdiskabende, når den analyseres og tages i praktisk anvendelse i dagligdagen.

Til dette netværksmøde besøger vi et af landets førende leverandører af dataindsamling og -analyse, som for nyligt er implementeret sin løsning hos en af landets største virksomheder. I netværksgruppen vil de dele muligheder, indsigter og best-practices med afsæt i konkrete udfordringer i gruppen.

Når dagen er slut, er du blevet klogere på potentialet i øget dataindsamling og -analyse, og har fået værktøjer til at implementere nye løsninger i praksis.

Anders Rosengaard Holmenlund
FactBird

13. MARTS 2024

TO BE ANNOUNCED

Emne oplyses snarest

Oplægsholder annonceres

14. MAJ 2024

To be announced

Emne oplyses snarest

Oplægsholder annonceres

Deltagelse & Medlemskab

Medlemskab af et Netværk tegnes forud og dækker 4 netværksmøder og vores online community. Vi prioriterer kvalitet og læring i vores netværk. Møderne er fortrolige og ingen oplysninger videregives til tredjepart.

Artikler om Fremtidens Produktion på TechSavvy.media

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.