This post is also available in: English

NETVÆRKSGRUPPE:

Corporate Learning & Development

I samarbejde skaber vi fremtidens Learning & Development løsninger

 Krigen om talenter raser. De virksomheder, der er i stand til at tiltrække, vedligeholde og udvikle talent på bæredygtige måder, er dem som kommer til at have størst succes med at opnå deres vision.

Vi sigter efter at skabe Fremtiden for Learning & Development i organisationer igennem vidensdeling og faglig sparring omkring de nyeste teknologier og innovative perspektiver

Læring og udvikling har alt for længe bestået af klasseundervisning, dyre MBA’er, e-learning, virksomhedsakademier osv.
Fremtidens læring bliver mere social, mere distribueret, og mere kompleks.
Vi ser det ske i de mest fremadstormende organisationer lige nu.

Dette netværk er primært for ledere indenfor Learning & Development, organisationsudvikling, lederuddannelse, forandringsledelse og menneskeanalyse.

Formålet er uformel vidensdeling, der fører til bedre forståelse, beslutninger og handling med hensyn til, hvordan organisationer vokser, udvikler sig og når deres mål.

Bliv kontaktet for at høre mere omkring gruppen

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Program 2023

KOMMENDE MØDER

12. OKTOBER, KØBENHAVN

AI-Ledelse & Læring

 Kunstig intelligens eller AI spreder sig med hastige skridt og er allerede en integreret del af alt fra produktion og procesoptimering til innovation og udvikling. Ifølge dagens oplægsholder, står vi netop nu på tærsklen til det næste store digitale revolution af vores organisationer – nemlig AI ledelse.

Alf Rehn er professor på SDU og har i flere år undersøgt, hvordan kunstig intelligens i stigende grad understøtter og overtager ledelsesrollen på tværs af sektorer – og med stor effekt.

Men hvordan kommer denne udvikling til at påvirke vores organisation og måden vi udvikler og lærer på?
Hvordan holder vi føling med kompetencemangler og medarbejderudvikling, når kunstig intelligens erstatter mellemlederlaget i vores organisation?
Og kan kunstig intelligens udvikle eller styrke vores L&D?.

Vi tager et kig ind i de kommende års nytænkning af lederoller og hvordan den voksende digitalisering af vores organisationer, ændrer, effektiviserer og stiller ny spørgsmål og krav til vores forståelse af L&D.

 Alf Rehn
Professor & sektionsleder på SDU Innovation and Design Engineering

06. DECEMBER, KØBENHAVN

Læringsdesign & Måling af impact

 Hvad er god læring? Hvornår er vores indsats en succes eller fiasko? Og skaber vores uddannelsesaktiviteter engeligt den adfærdsændring eller det kompetenceløft, vi ønsker?.

En af de helt store udfordringer i L&D, er vores evne til at måle læring – og ikke mindst at sikre den rigtige adfærdsændring, når vi forlader kursusstedet og hverdagens stress igen presser sig på.

Derfor tager vi forbi Danmarks måske mest innovative virksomhed for at få indblik i, hvordan et hus der lever af innovation, sikrer at deres medarbejdere altid er to skridt foran konkurrenterne.

 Claus Høvelt
Head of Global Talent Management & Development, Netcompany

TIDLIGERE MØDER

21. MARTS 2023, KØBENHAVN

Den skalerbare, lærende organisation

 Hvordan skaber vi en lærende organisation, der er skalerbar? Hvordan sikrer vi, at vores læringsindsats rent faktisk løser en vigtig udfordring i organisationen? Og hvordan prioriterer vi uddannelsesbudgettet mellem de forskellige fokusområder?.

På dette møde tager vi en tur ud til den danske softwarevirksomhed SimCorp, der har været igennem en større omvæltning i deres tilgang til uddannelse og læring i de seneste år.

Her skal vi møde Kenn Coops, Enterprise Learning Architect, der blandt andet vil fortælle hvorfor SimCorp har en politik om at sige ja til alle uddannelsesønsker fra medarbejdere. Vil skal også høre, hvordan de har decentraliseret alle læringsaktiviteter ud til de enkelte teams. Og så får vi indblik i, hvorfor teamledererne selv fastlægger og prioriterer uddannelsesbudgettet.

Alt dét og meget mere, når vi besøger SimCorps hovedkvarter i København.

 Kenn Coops
Enterprise Laerning Architect, SimCorp

22. AUGUST, KØBENHAVN

Læringskultur & Co-teaching

 Hvordan skaber man en aktiv læringskultur i sin organisation?.
Hos The Marketing Guy er læring og bidrag til en tværgående læringskultur en den af jobbeskrivelsen. Faktisk er medarbejdere ansvarlige for at undervise og afholde udviklende workshops for deres kollegaer.

​Men hvordan implementeres læring i en travl hverdag? Hvordan får vi medarbejderne til selv at løfte undervisningensopgaven? Og hvordan skaber vi en formel for læring, der konstant udvikler og forbedre sig over tid?.

Dét og meget mere, når vi får besøg af Nick Traulsen, Co-founder i The Marketing Guy til en dag med fokus på at skabe en aktiv læringskultur i strategi og praksis.

 Nick Traulsen 
Co-founder, The Marketing Guy

Moderator

 Jakob Kaalund er moderator på netværket og vil guide os gennem møderne, faciliterer relevante workshops og sikre høj faglighed i diskussionerne sammenn med gruppens medlemmer.

Jakob arbejder til daglig som uddannelseschef i Semler Gruppen, hvor han har ansvar for både træning og uddannelse i rammen af fabrikskrav, foretningsbehov og kommercielle koncepter.

For Jakob har ledelse, udvikling, uddannelse og træning altid været de primære omdrejningspunkter i et arbejdsliv, som har bevæget sig over forsvaret til det civile erhvervsliv. Den seneste årrække har transformationen af uddannelse indenfor en højforanderlig og højdigital virkelighed, været det primære fokus i Jakobs daglige arbejde.

Bliv kontaktet for at høre mere omkring vores netværksgrupper

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Bliv kontaktet for at høre mere omkring vores netværksgrupper

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Artikler om ledelse og talent på TechSavvy.media