This post is also available in: English

NETVÆRKSGRUPPE:

Cybersikkerhed

Gennem cases og hands-on-erfaring klæder vi dig på til at styrke din virksomheds Cybersikkerhed.

Vi går i dybden med, hvordan du og din organisation i nutidens og fremtidens samfund forholder jer til cybersikkerhed i takt med den øgede digitalisering og teknologiske udvikling.

Cybersikkerhed er kommet øverst på dagsordenen hos de fleste myndigheder, organisationer og private virksomheder, fordi truslen om cyberangreb er stadigt stigende. Men hvad indebærer en styrket cybersikkerhed? og hvordan griber man det an i praksis? Ved at bryde cases ned i bidder, ser vi nærmere på din “Cybersikkerheds værkstøjskasse”.​

Danmark er et af verdens mest digitaliserede lande og med den stigende grad af digitalisering, både før og efter Coronakrisen, er det kun blevet endnu vigtigere, at man har styr på sin cybersikkerhed.

Netværket henvender sig til ledere, som er interesseret i, at få en praksisnær forståelse af cybersikkerhed og derved blive klædt bedre på, til at tage strategiske beslutninger omkring cybersikkerhed.

Program 2023

KOMMENDE MØDER:

14. NOVEMBER 2023, KØBENHAVN

NIS 2 – Hvordan bliver vi klar?

NIS2-direktivet skal snart behandles i folketinget og skal være implementeret d. 17. oktober 2024.

Men hvad betyder det for danske virksomheder? Hvordan forebereder vi os bedst muligt? Og hvordan kommer vi i gang med i vores egen organisation?

Vi dykker ned i EUs direktiv på net- og informationssikkerhed fra virksomhedens synspunkt.

Morten Eeg Nielsen
Morten Eeg Nielsen
Security Advisor, Globeteam

18. JANUAR 2024, KØBENHAVN

IT-sikkerhed på direktionsgangen?

Til dette møde vil Torben Kjær, Group CIO hos Aller, dele sine erfaringer omkring, hvordan man kan få sin direktion og bestyrelse til at prioritere cybersikkerhed højere, både strategisk og økonomisk.

​Vi vil til møde dele råd/tips og erfaringer i, hvordan man bliver bedre til at lede opad i en organisation, samt få formidlet cybersikkerhed som en central del af både forretningen og det strategiske. Torben vil tage udgangspunkt i sine egne erfaringer og konkrete cases, hvor det er lykkes at bringe cybersikkerhed helt ind i kerneforretningen.

Torben Kjær, Group CIO, Aller
Torben Kjær
Group CIO, Aller

TIDLIGERE MØDER:

5. SEPTEMBER 2023, KØBENHAVN

Awareness-træning & Sikkerhedskultur


Hvordan skaber vi en stærk sikkerhedskultur i vores organisationer? Hvordan gør vi IT-sikkerhed interessant på tværs af organisationen? Og hvordan mindsker vi de menneskelige fejl, som ofte er skyld i sikkerhedsbrud?

Det er spørgsmålene, når vi skal møde Claus Bartholin, CISO i Lemvigh-Müller, som gennem intensiv awareness-træning, har skabt en organisationskultur, hvor sikkerhed er naturlig del af hverdagen.

Claus Bartholin, Head of IT-Security and Chief Information Security Officer, Lemvigh-Müller
Claus Bartholin
Head of IT-Security & CISO, Lemvigh-Müller

Moderator

Alle møderne faciliteres af en fast facilitator og med besøg af en toneangivende aktør på nicheområdet, der deler egne erfaringer og lægger op til diskussion.

Moderatoren er Jeffrey Saunders, ekspert i strategisk fremtidsforskning og IT-sikkerhed. Han har erfaring fra både ind- og udland og arbejder til dagligt som adm. direktør hos Nordic Foresight.

Jeffrey har en baggrund fra blandt andet Instituttet for Fremtidsforskning, Strategic Assessment Center (SAIC) og som rådgiver for USAs Office of the Secretary of Defense (Pentagon).

Ny sæson: Fokus

Hvordan er samspillet mellem nye teknologiske løsninger og cybersikkerhed?

Den stigende digitalisering giver et behov for en øget cybersikkerhed, som dag for dag blot bliver større.

Vores talere går i dybden med, hvordan samspillet af nye teknologiske løsninger og cybersikkerhed har udspillet sig tidligere igennem konkrete cases og give eksempler på, hvilke behov der kan opstå fremadrettet.

Hvordan indbygges cybersikkerhed som en del af virksomhedens prioriteringer?

Længe har det været på dagsordenen for mange organisationer, men mange har ikke vidst hvordan det skulle gribes an.

Det vil vores talere udspecificere ved at bryde konkrete cases ned i bidder, således det klæder deltagerne på til at skabe deres egen opdaterede “cyber-værktøjskasse”.

Bliv kontaktet for at høre mere omkring vores netværksgrupper

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Artikler om cybersikkerhed på TechSavvy.media