Niels Henrik Rasmussen (CEO i Penneo og ex-CEO i Secunia) forklarer, hvordan telefon-samtaler er blevet brugt til at løse alt fra at undgå atomkrig til at sælge avis-abonnementer. Derfor kunne han også gøre Secunia i stand til at sælge kompleks it-sikkerhed over telefonen.

Som en pioneer udi inside sales indenfor B2B SaaS fik Niels Henrik Rasmussen et dobbelt slot til Nordic Growth Hackers #13, som han brugte til fortælle om noget så klassisk som telefonsalg.

Selvom videomøder og videouddannelse er blevet lettilgængeligt, brugte ex-CEO’en i Secunia den gode, gamle telefon til at sætte it-sikkerhedsvirksomheden i stand til at sælge komplekse it-løsninger i €100.000-klassen.

“Det tvang os til at artikulere, hvad vi solgte,” forklarede han under Nordic Growth Hackers.

Men hvordan lykkedes det Secunia at vækste og udkonkurrere konkurrenterne med telefonsalg?

Se hele oplægget her:

Penneo @ Nordic Growth Hackers #13

Hvordan bygger man fundamentet for at kunne sælge softwareløsninger i 100.000€-klassen over telefonen?Niels Henrik Rasmussen (CEO i Penneo og ex-CEO i Secunia) forklarer, hvordan telefon-samtaler er blevet brugt til at løse alt fra at undgå atomkrig til at sælge avis-abonnementer. Derfor var kunne han også gøre Secunia i stand til at sælge kompleks it-sikkerhed over telefonen.

Geplaatst door TechSavvy Media op Dinsdag 26 maart 2019