For at blive skalerbar skal man først lave en masse ting, som ikke er skalerbare. Det var en af konklusionerne fra Jonas Gundersen, CRO i Tame, til Nordic Growth Hackers.

Fasen før man når product/market-fit er afgørende for alle startups, og en af læringerne fra Jonas Gundersen, CRO i Tame, var, at man i den fase skal lave en masse ting som ikke er skalerbase – som fx at teste priser på kunderne. De fleste vil ikke have noget i mod, at du sælger det samme produkt til forskellige priser – bare gør det, og test det.

Derudover skal du lytte til de kunder, som faktisk køber ind på din rejse. For det gør kun de færreste. De fleste leder efter et produkt der kan løse deres problemer her og nu, og laver rigide sammenligninger med konkurrerence løsninger. De vil ikke se – og dele – din vision.

Den tredje pointe er, at du skal acceptere markedsvilkårene. Ført når du vokser, kan du begynde at ændre verden.

En underholdende talk fra Jonas Gundersen, som måske har fået nogle af sine salgstricks fra en baggrund som professionel CS-spiller.

Tame @ Nordic Growth Hackers

Jonas Gundersen (CRO i Tame) taler om den afgørende pre-product/market-fit-phase, som alle succesfulde startups skal igennem.En af de tre store læringer var, at man skal lave en masse uskalerbart, før man kan skalerere.

Geplaatst door TechSavvy Media op Woensdag 27 maart 2019