Mik Strøyberg er en erfaren iværksætter, og på det sidste spot under NGH#14 fortalte han, hvordan ‘Good Monday’ bygger et produkt, der endnu ikke eksisterer i markedet.

Med en platform der skal give den ultimative kontorløsning, rejste ‘Good Monday’ i slutningen af sidste år et tocifret millionbeløb til foralvor at trykke på vækst-speederen.

Rejsen starter dog ikke med aggressiv ekspansion, forklarede Mik Strøyberg, der er co-founder og CEO i Good Monday, under NGH#14. Det starter med en lang periode af manuelle processer, snakke med klienter og forstå deres behov – for at komme til det punkt, hvor skaleringen starter.

Differentiering fra konkurrenterne i det eksisterende marked er dog afgørende, og her forklarer Mik Strøyberg, at ‘Good Monday’ fra start slog kontrakterne ihjel. Alternativerne er nemlig klassiske, tunge forretninger, og hvor du skal sammensætte dine kontorforsyninger (og en række andre ting, som Good Monday leverer) fra en bred vifte af leverandører, som alle har deres egen, bureaukratiske version af, hvordan man håndterer forretningsrelationer.

At slå alle de kontrakter ihjel, var første skridt i ‘Good Mondays’ rejse mod at differentiere sig fra markedet. Og det krævede en kontinuerlig undersøgelse af, hvad kunderne havde behov for.

For nyligt skiftede ‘Good Monday’ så fra manuelle møder til ren, online-signup, forhandling og underskrivelse af kontrakter, og det har vist sig at være et godt skridt på vejen mod at sætte yderligere fart på vækst-motoren.

NGH#14: Good Monday – Sådan genopfinder man kontorløsningen

Mik Strøyberg er en erfaren iværksætter, og på det sidste spot under NGH#14 fortalte han, hvordan 'Good Monday' bygger et produkt, der endnu ikke eksisterer i markedet.

Geplaatst door TechSavvy Media op Dinsdag 9 juli 2019