Dagen før NGH#14 annoncerede Pleo en enorm Serie B-runde på 375 mio. kroner, så Hakon Junge red på en bølge, da han forklarede, hvordan Pleo har bygget deres første brugerbase i Storbritanien.

De fleste virksomheder har indset, at før du virkelig kan skalere salget, skal koden til gennembrudet på hvert marked knækkes.

Så Hakon Junge (Growth & Brand i Pleo) og en håndfuld af hans kolleger fløj jævnligt fra København til London for at besøge deres nye og eksisterende UK-kunder.

Og her er hacket til at spare penge: Ved at booke fly og møder på forhånd. Hakon og kollegerne lykkedes med at flyve til London og tilbage for under 750 kroner per person inklusiv al transport.

Læs også: Pleo nærmer sig unicorn-status: Henter 375 millioner kroner

Det betød 20-timers arbejdsdage, men er uden tvivl et godt hack for bootstrappers som har mere tid end kontanter til rådighed.

Hakon kalder selv de udmarvende “flyv-ind-flyv-ud” dage for “The Stansted Hustle”.

Se hele talen fra Nordic Growth Hackers #14 her:

NGH#14: Pleo – "The Standsted Hustle"

De fleste virksomheder har indset, at før du virkelig kan skalere salget, skal koden til gennembrudet på hvert marked knækkes.For Pleo blev den første brugerbase i Storbritanien bygget med et hack, som Hakon Junge (ansvarlig for Growth & Brand) kalder "The Standsted Hustle".//Læs hele historien her:

Geplaatst door TechSavvy Media op Dinsdag 9 juli 2019