Polestar 2

Ny app guider elbilister til den næste opladning

Ny app guider elbilister til den næste opladning

Svenske Northe har netop lanceret deres app på det danske marked. Appen skal gøre livet nemmere for elbilister ved at skabe overblik over offentligt tilgængelige ladestandere samt lade elbilister betale for strøm med én app. 

Skal du på en længere tur i en elbil, kræver det som regel lidt planlægning af, hvor du skal lade op og hvor længe, så bilen ikke løber tør for halvvejs. Og det er netop denne planlægningsfase, svenske Northe vil gøre lettere med deres nye app.

Via appens kortfunktion kan elbilister se alle offentligt tilgængelige ladestandere, så der hurtigt kan blive skabt et overblik. Northe kan dog også planlægge ruten for brugerne, samt sammenligne priser og betale for strømmen direkte i appen. En service, som Northe tydeligt kan mærke har været efterspurgt på markedet, og som de selv kalder en one-stop-shop for elbilister.

Læs også: Globale ladeløsning til elbiler tager fart: Monta afslutter kæmpe investeringsrunde

“Northe er løsningen for alle, der er trætte af at lede efter ladestandere og finde ud af hvilken betalingsløsning, der virker hvor. Vi planlægger din opladning, og du fokuserer kun på, hvor du skal hen,” siger David Fauné, adm. direktør i Northe.

I dag er elbilister afhængige af forskellige kort eller apps for at betale for strøm på de forskellige ladestanderudbydere. Northe har dog indgået partnerskaber med de forskellige udbydere, herunder E.On, Spirii, Clever, Sperto, Allego og Ionity.

Opjusterer målet

I juli 2021 lancerede Northe en beta-version af deres app på det danske marked, som agerede testmarked for virksomheden. Og appen blev hurtigt populær. Efter kun en uge havde 1.500 brugere downloadet appen, og i dag sidder Northe på 10 procent af markedet. Vel og mærke uden at poste en eneste svensk krone i markedsføring.

Virksomheden har derfor allerede indfriet sit mål for 2022 på 800.000 svenske kroner, og målet er nu blevet opjusteret til 10 mio. svenske kroner for i år.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste