Ny app til udlægshåndtering gør firmakort overflødige

@Redaktionen

Med Wolfpack, en app til let og fleksibel udlægshåndtering, kan medarbejdere betale udlæg via sin egen MobilePay, sit eget betalingskort og endda med kontanter. Det skaber fleksibilitet og frihed på en travl og presset arbejdsdag, og gør det dyre firmakort overflødigt.


Sponsoreret: Artiklen er udgivet i samarbejde med Wolfpack.


Udlægshåndtering er en udfordring for de fleste virksomheder – store som små. Firmakortet er der aldrig, når du skal bruge det. Eller kvitteringerne bliver væk, og så får du bogholderen på nakken. Men Wolfpack, en ny app til let og fleksibel udlægshåndtering, kan lave om på det. Denne artikel afdækker nogle af de fordele, du får forærende med Wolfpack.

I sin grundessens er Wolfpack et digitalt, systematiseret godkendelsesflow for udlægshåndtering. Med appen kan du sikre, at dine udlæg bliver dokumenteret og sendt videre til den, der skal godkende udlægget. Helt konkret tager du et foto af din kvittering og sender billedet via Wolfpack til chefen eller bogholderen, som godkender dit bilag. Inden for 24 timer refunderes beløbet til din konto.

Wolfpack gør det ikke kun let for enhver virksomhed at sikre sig behørig dokumentation for udlæg, men understøtter naturligvis også digital bogføring. Hvis bogholderen har koblet Wolfpack til virksomhedens regnskabsprogram, bliver en kopi af bilaget automatisk overført til systemet, og kan øjeblikkeligt indgå i regnskabet. Sådan klarer Wolfpack udfordringen med udlægshåndtering og understøtter digital bogføring.

Udlægshåndtering med Wolfpack kan styrke teamwork

Alle betalingsmidler fungerer med Wolfpack appen. Og alligevel bliver al udlægshåndtering nemmere. For med Wolfpack på mobilen kan medarbejderen betale udlæg via sin egen MobilePay, sit eget betalingskort og endda med kontanter. Det giver en større grad af frihed, når medarbejdere kan lave udlæg på vegne af virksomheden, uden at skulle have firmakortet på sig. Det baner samtidig vej for mere fleksibilitet, og styrker teamworket på en travl og presset arbejdsdag. For Wolfpack forkorter netop godkendelsesflowet og effektiviserer udlægshåndteringen. Medarbejderen kan midt i den konkrete købssituation sende kvitteringen til chefen, som enten kan auto-godkende eller manuelt godkende købet afhængig af medarbejderens profil.

Wolfpack gør firmakortet overflødigt

Det er både dyrt og unødvendigt at udstede firmakort til alle ansatte, og det letter i heller ikke udlægshåndteringen. Har virksomheden samtidig kun et eller få firmakort, er det også en begrænsning, som kan skabe irritation og forsinke arbejdsgangene i virksomheden. Hvorfor ikke bare kvitte firmakortet og finde en bedre løsning til udlægshåndtering? Med Wolfpack, som alle medarbejdere downloader gratis, har I mistet jeres sidste kvittering, og alle følger samme flow. Samtidig kan virksomhedens chef følge forbruget fra måned til måned helt ned til den enkelte medarbejder via Wolfpacks dashboard.

Sådan gør Wolfpack ikke kun firmakortet overflødigt med digital, sikker og nem udlægshåndtering, men skaber også overblik og overskud via brugervenlighed, fleksibilitet og et skarpt godkendelsesflow.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY