Ny millioninvestering i fintech-startup skal optimere købsoplevelsen online

Ny millioninvestering i fintech-startup skal optimere købsoplevelsen online

Anders Riis, CEO og stifter af Swiipe.

Den tre år gamle fintech-virksomhed Swiipe har netop rejst et større millionbeløb fra Vækstfonden, Finstart Nordic og en række eksisterende investorer.

Den tre år gamle fintech-virksomhed Swiipe har netop rejst et større millionbeløb fra Vækstfonden, Finstart Nordic og en række eksisterende investorer.

Siden starten fra tre år siden har 500 webshops tilknyttet sin løsningen fra fintech-startuppet Swiipe, som er med til at forbedre købsoplevelsen online.

Nu har virksomheden rejst en millioninvestering til at fortsætte væksten, men missionen er stadig den samme: At gøre det muligt at gennemføre køb med bare ét klik på tværs af webshops, så onlinehandel bliver nemmere, hurtigere og billigere for både forbrugere og webshops.

“Vi er ekstremt glade for at få lukket denne vigtige investering i Swiipe, så vi kan fortsætte med at eksekvere på den ambitiøse plan vi har for fremtidens betalingsmarked,” siger Anders Riis, grundlægger og direktør i Swiipe.

Vil revolutionere betaling

Køb med ét klik er stærkt efterspurgt, og Swiipe forudser, at løsningen vil hjælpe danske webshops med at stå stærkere i konkurrencen mod mastodonter som Amazon.

Samtidig er Swiipe i gang med at reducere gebyrerne for betalingen gennem et samarbejde med fintech-virksomheden Aiia. Og det er den slags innovative tiltag, som har fået det norske ventureselskab ‘Finstart Nordic’ og Vækstfonden til at investere, da de ser muligheder for at startuppet kan revolutionere betalingsmarkedet i Europa.

Læs også: Ny betalingsløsning fra Swiipe: Betal med kontonummer i webshoppen og spar gebyret

”Det er spændende at følge Swiipes udvikling, og se dem indløse det store potentiale, de har for at revolutionere betalingsmarkedet. Fintech-virksomhedens teknologi har forbrugerne i centrum, og de udvikler deres services så købsoplevelsen bliver set som en helhed, hvilket er helt unikt. Derudover har de nogle nye lovende services, der vil forbedre købsoplevelsen yderligere, hvoraf flere af dem allerede kommer i markedet før sommer. Vi er derfor glade for at kunne bidrage på rejsen med den nyligt tilførte investering,” siger Vidar Aksland, CEO fra Finstart Nordic.

Nye produkter og ekspansion

Ud over konto-til-konto betalinger har Swiipe en række nye services på vej, som alle sigter mod at forbedre købsoplevelsen – hvoraf virksomheden regner med, at to nye services lanceres indenfor få uger.

Målet er at ekspandere løsningerne ud over Danmarks grænser, og allerede i starten af året gik fintech-virksomheden live med de første kunder i Sverige og Norge. Med den nye kapitalindførsel forventer de, at der kommer endnu mere fart på udviklingen og ekspanderingen til andre lande.