Efter et par hårde corona-år har virksomheden Dripdrop fået en række nye investorer med ombord og gør nu klar til at udbrede deres bæredygtigere paraplyer på tværs af det europæiske kontinent.
Efter regnvejr kommer solskin, siger man. Hvis det er sandt, må det modsatte også være gældende. For den Aarhusianske virksomhed Dripdrop er netop blevet en række investorer rigere, hvilket har fået vejrudsigten til at se ekstra god ud.
Efter to år i strid modvind under Corona har Dripdrop fået fart på den international ekspansion. I dag samarbejder de med lige over 200 hoteller i 12 Europæiske lande og oplever stor efterspørgsel på deres bæredygtige paraply-løsning til hoteller, hvor kunderne selv tager dem og hæfter for dem, hvis de ikke bliver bragt tilbage.
“Igennem mange år har hoteller gemt deres paraplyer bag skranken fordi de ved de ikke kommer tilbage når de lånes ud. Den løsning kræver en del håndtering, koster mange penge og typisk er det ikke særligt gode paraplyer der benyttes. Det problem har vi løst med vores service. Nu kan gæsterne selv tilgå paraplyerne, der er topkvalitet og langt mere bæredygtige. Paraplyerne kommer tilbage til hotellerne af sig selv, da gæsterne ellers skal betale for den, på den måde bliver det en win win,” fortæller stifter Andreas Søgaard.
Virksomheden får i dag omkring 50 nye henvendelser om måneden fra nye hoteller, der ønsker at tilslutte sig projektet. Og de fleste kommer gennem anbefalinger fra eksisterende kunder.
“Jeg har helt sikkert undervurderet styrken i et fysisk produkt. Min forestilling var at jeg skulle løbe London rundt i 3 måneder med paraplyen under armen og se hvad jeg kunne skrabe ind gennem charme. I stedet går min dag med online møder med direktører fra England til Estland der selv har booket mødet og på den måde er vores internationale ekspansion sket helt naturligt i takt med henvendelserne. Det er folk som har set produktet på en rejse, eller har fået en mail af kollega. Det er en rigtig god følelse. Og det vidner om at vi har skabt noget som der sættes pris på,” forklarer Andreas Søgaard.