Nye ledere til Alexandra Instituttet: Profiler med erfaring

@Adam

I en tid præget af hastig digital transformation og voksende behov for it-ekspertise har Alexandra Instituttet kastet bolden op med to nye profiler, der træder ind i ledelsen.

I en tid præget af hastig digital transformation og voksende behov for it-ekspertise har Alexandra Instituttet kastet bolden op med to nye profiler, der træder ind i ledelsen.

This post is also available in: English

Morten Spanner Christiansen og Ronnie Siegumfeldt Andersen bringer ikke kun flotte CV’er med sig, og som en del af Alexandra Instituttet bliver de med til at forme fremtiden for dansk it-innovation og udvikling.

Sammen med CEO Niels Husted Kjær og CSO Martin Møller indtager Morten Spanner Christiansen og Ronnie Siegumfeldt Andersen nu pladserne ved lederbordet. Deres tilføjelse imødekommer det stigende behov for digital innovation i Danmark.

“Vi oplever, at markedets behov for vores kompetencer stiger i takt med en øget digitalisering. Virksomhederne efterspørger dybt faglige it-kompetencer for at forblive konkurrencedygtige. For at imødekomme virksomhedernes behov styrker vi det kommercielle ben af vores forretning med tilføjelse af Morten Spanner i management teamet. Samtidig øger vi det interne fokus på moderne ledelse af vores medarbejdere, der er fundamentet for vores succes. Med tilføjelse af Ronnie Siegumfeldt ønsker vi at sætte yderligere fokus på motivation og samtidig tiltrække fremtidens talenter til Alexandra,” siger Niels Husted Kjær og fortsætter:

Vi er det eneste GTS-institut funderet i it-forskning og digitalisering, hvilket forpligter. Vi har arbejdet hårdt for at blive kendt og brugt af virksomheder i hele landet, og vi lykkedes med vores strategi. Vi er blevet en større organisation, og den vækst kræver fokus på god ledelse og konstant udvikling med vores mange kunder.


Faktaboks: 

Alexandra Instituttet er sammen med flere IT-virksomheder, en del af Tech City Aarhus, der er en platform som er sat i verden for at opfylde følgende målsætnigner;

  • Rekrutteringen og fastholdelse af tech-talenter
  • At skabe den ideelle platform for tech-startups og scaleups
  • At bidrage til øget konkurrenceevne i lokale virksomheder gennem digital transformation og udvikling af digitale virksomheder
  • At fokusere på digitale løsninger, der bidrager til reduktion af klimaforandringer

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY