Nyt acceleratorforløb vil booste byggeindustrien med tech-startup

@sebastian

Over to dage får en række udvalgte startups direkte sparing med nogle af de tunge drenge fra byggeindustrien. “Ret enkelt – men effektivt,” kalder lederen for Construction Center Denmark konceptet.


For et år siden åbnede Construction Center Denmark dørene til et nyt og spirende innovationsmiljø i Horsens. Missionen var klar: Innovationshøjden skal hæves i bygge- og konstruktionsindustrien ved at tiltrække, stimulere og geare den grønne innovation og viden, som branchen tørster efter i en tid med stor omstilling.

Onsdag aften sparkede hubben gang så gang det nye acceleratorprogram ’2 Days of Acceleration’, som skal imødekomme nogle af branchens konkrete udfordringer. Her var en række udvalgte stiftere og startups inviteret til at give branchen et skud skalérbare forretningsideer og ny teknologier over et intensivt forløb.

”Det er målet, at vi over to dage faciliterer og skaber en genvej til de industrielle kapaciteter, der kan tilføre afgørende ressourcer og netværk for den enkeltes forretningsrejse. Ret enkelt – men effektivt,” siger Jakob Søndergaard, Head of Construction Center Denmark.

Industriens tunge drenge

På programmet for startups i løbet af bare to dage mulighed for at møde en række store kapaciteter fra byggebranchen – blandt andet innovationsdirektøren fra entreprenøren Per Aarslef og Velux’ startup engagement lead.

”Programmet forener stærke foundere og startups med videnstunge eksperter fra den etablerede industri via specialiseret 1:1 rådgivning – med fokus på at accelerere den enkelte startups forretningspotentiale,” siger Jakob Søndergaard.

”Med 2 Days of Acceleration tager vi en aktiv rolle i at skabe morgendagens vækstvirksomheder – ved at bygge bro til etablerede virksomheders industrielle know-how, forretningserfaring samt brancherettet indsigt og netværk. Målet er at polstre konkurrenceevnen ved både startups og etablerede virksomheder indenfor byggebranchen,” siger Jakob Søndergaard.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY