You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Nyt acceleratorprogram til spiludviklere: Helt gratis og uden forpligtelser 

@Adam

Multiscription har annonceret deres ‘Indie Game Monetization Accelerator’. Der er tale om 3 trin plus et valgfrit, som kan føre til et stipendium og pengepræmie. 

Multiscription har annonceret deres ‘Indie Game Monetization Accelerator’. Der er tale om 3 trin plus et valgfrit, som kan føre til et stipendium og pengepræmie. 

Spilindustrien er i en rivende udvikling, og det har startuppen Multiscription nu valgt at handle på. De har netop annonceret et ny initiativ, som er designet til at styrke indie-spiludviklere og sikre at de lykkes med deres spillanceringer.

Acceleratorprogrammet udstyrer deltagerne med viden og værktøjer, i en konkurrencepræget verden af mobilspil, samtidig med at de opbygger værdifulde forbindelser i et fællesskab.  Det ledes af brancheeksperter og består af fem omfattende workshops, som starter torsdag den 30. maj. Desuden tilbydes det uden forpligtelser og er helt gratis.

Læs også: Nu sker det: Den danske spilindustri får sin egen brancheforening

“Indie-udviklere er drivkraften bag innovation i branchen. At forvandle en spilidé til en succesfuld forretningsmulighed er en inspirerende rejse, og jeg er begejstret over at kunne annoncere lanceringen af vores nye program, dedikeret til at støtte udviklere på denne vej,” skriver Teis Mikkelsen, CEO og medstifter af Multiscription i en pressemeddelelse.

Der skal bygges bro mellem betalte og gratis mobilspil

Multiscription er en startup-virksomhed med fokus på mobilspil, grundlagt og ledet af spilindustriveteranerne Teis Mikkelsen og Martin Walfisz. Deres mål er at ændre landskabet for mobilspil ved, at bygge bro mellem betalte og gratis mobilspil.

Acceleratorprogrammet indeholder ekspertledede sessioner, som vil omhandle strategier for bæredygtig rentabilitet og teknikker til at diversificere indtægtskilder. Derudover vil det også inkludere vejledning mod udgivelsesparathed, som hjælper spiludviklere med at finder det rette match hos udgivere og effektivt implementering af forskellige indtægtsstrategier. Dertil vil der også være fællesskabsengagement og ‘peer-støtte’ i form af åbne diskussioner og feedback-sessioner der skal fremme samarbejdslæring og netværk.

Udover de fem workshops, er der også inkluderet et valgfrit trin i programmet, hvor deltagere der gennemfører og integrerer Multiscriptions abonnementsværktøj vil modtage et stipendium på EUR 1000. 

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY