You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Nytårs Top 5: De meste læste TechReads i 2017

@sebastian

Vi elsker at nørde tech-startups, og vi kan se, at i gør det samme. Derfor har vi fundet et gensyn frem, med de 5 mest læste TechReads fra 2017.

Tech-verdenen bevæger sig lynhurtigt, men det betyder ikke, at i ikke giver jer tid til fordybelse med vores TechReads. Faktisk kan vi se, at i ikke bare klikker, men også bruger lang tid på at læse jer ned i stoffet – på flere af artiklerne sniger den samlede læsetid sig over en uge!

Det er vi super glade for, og vi håber at kunne give jer endnu mere dybde i 2018. Men indtil da kan vi lige tage et gensyn med de mest læste TechReads fra 2017:

#5: Copenhagen Games: “Vi har modnet den danske eSport-scene”

Esport fik for alvor hul igennem til mainstream-markedet i 2017 – og hvad der følger med af medieopmærksomhed og millioninvesteringer.

Vi tog i foråret en snak med Copenhagen Games, så er lidt af en esports-veteran på den danske scene.

Copenhagen Games: ”Vi har modnet den danske eSport-scene”

#4: Hufsy-stifter: “Jeg får energi af at kunne involvere mig 100 procent”

Iværksætteren Maria Flyvbjerg Bo har altid haft gang i mange ting, og da vi snakkede med hende i foråret knoklende hun for fuld skrue med fintech-startuppet Hufsy.

Siden interviewet har hun forladt startuppet og er gået i gang med noget nyt, men der er stadig nogle gode pointer i interviewet med den kvindelige iværksætter, der har den berømte ild i øjnene.

Hufsy-stifter: “Jeg får energi af at kunne involvere mig 100 procent”

#3: ICDK: Drop attituden og grib mulighederne i Indien

“Fintech” og “Indien” er ikke to ord, der normalt vil følge hinanden i en associationsleg, men ikke desto mindre var otte danske fintech-startups taget til Indien, for at bliver klogere på fintech-miljøet i det enorme land.

Vi var med på den ugelange rutsjebanetur – og ser frem til at følge i, hvor mange af de spirende aftaler med Indien der lander i 2018.

ICDK: Drop attituden og grib mulighederne i Indien

#2: Hedia-stifter: “En mandag aften klokken halv 12 smuldrer mit liv”

Historien om Hedia, er en af de der historie, som både har en buldrende vækstiværksætter, en stærkt sympatisk mission og noget helt personligt på spil. Hvis ikke du allerede har læst den, er det bare med at komme i gang!

Hedia-stifter: “En mandag aften klokken halv 12 smuldrer mit liv”

#1: Trods konkurs og kæmpegæld: “Jeg ville ikke gøre noget anderledes”

Da Kim Vindberg-Larsen søsatte mobilbetalingsstartuppet “Meewallet”, var det ikke bare en ambitiøst iværksætterrejse, han begav sig ud på. Han udfordrede også andre store betalingsløsninger, og det har endt med at koste ham dyrt på den personlige konto.

Selvom hans iværksætterrejse har været barsk, rummer den også aspekter, som både iværksættere og tech-nørder kan lære noget af. At det både er den længste artikel vi nogensinde har bragt og samtidig den mest læste i år, er vi super stolte af.

Trods konkurs og kæmpegæld: “Jeg ville ikke gøre noget anderledes”

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY