You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Odense-scaleup præsenterer rekordresultat for andet år i træk

Lasse Melbye (CTO), Rasmus Melbye (CCO) og Brian Jakobsen (CEO) stiftede i 2014 Customers 1st.

Softwarescaleuppet Customers 1st, der laver alt-i-én kassesystemer til detailbranchen, kan for andet år i træk præsentere et millionoverskud. Det sker på trods af, at en stor del af forretningens indtjening er investeret tilbage i virksomheden.

Softwarescaleuppet Customers 1st, der laver alt-i-én kassesystemer til detailbranchen, kan for andet år i træk præsentere et millionoverskud. Det sker på trods af, at en stor del af forretningens indtjening er investeret tilbage i virksomheden.

For andet år i træk kan scaleuppet Customers 1st præsentere et millionoverskud. Det sker på trods af, at en stor del af forretningens indtjening er investeret tilbage i virksomheden.

Virksomheden, der til daglig er afsender på alt-i-én kassesystemer til webshops og fysiske butikker, har nemlig haft held med udvide forretningen og indhente flere kunder uden, at det har kostet for meget på bundlinjen.

“Vi har haft et år, hvor vi har givet den max gas på produktudvikling og på at bygge organisationen, og hvor vi har investeret meget i nye medarbejdere. Alligevel hiver vi et rigtig godt resultat hjem. Så det er vi virkelig godt tilfredse med og stolte over,” siger direktør Brian Jakobsen til mediet Erhvervs+.

Vækst for andet år i træk

Rekordresultatet kommer i kølvandet på 2022, hvor Customers 1st havde et overskud før skat på 2,7 millioner kroner. Det tal steg i 2023 til 3,4 millioner kroner, mens Customers 1st omsatte for 50 procent sammenlignet med året før.

I 2023 håndterede Customers 1sts løsning betalinger for over fem milliarder kroner. Men det gode resultat skyldes især især en række nye aftaler med større detailkæder, som har mange lokationer.

“Lige om lidt runder vi 1000 butikker, der bruger os. For bare seks år siden havde vi nul, så det er gået hurtigt fra ingenting til en god håndfuld. Det bliver en stor milepæl for os at ramme de 1000, og det går kun hurtigere og hurtigere,” siger Brian Jakobsen til Erhvervs+.

“Vi er nået til et niveau, hvor vi har solid base af mange kunder, så der kører mange penge gennem vores systemer. Og så er vi jo en abonnements-forretning, så der er også meget arbejde fra tidligere år, som gør resultatet pænt, fortsætter han.”

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY