Washa

Onlinevaskeri bliver landsdækkende med nyt samarbejde

@jakob

Onlinevaskeriet Washa har indgået et samarbejde med GLS, så hele landet nu får mulighed for at klare vasketøjet over nettet.

Onlinevaskeriet Washa har indgået et samarbejde med GLS, så hele landet nu får mulighed for at klare vasketøjet over nettet.

Mere end 40.000 kunder benytter allerede onlinevaskeriet Washa, som i tre år har givet københavnerne mulighed for at klare vaskettøjet på nettet. I foråret udvidede Washa servicen til Sverige, og nu bliver startuppet også landsdækkende i Danmark med et nyt samarbejde med GLS.

”Vi er enormt glade for samarbejdet med GLS. Det har hele tiden været vores vision at gøre hverdagen nemmere for danskerne, og vi er stolte over nu at kunne tilbyde vores service til hele landet,” siger Karim Ben M’barek, direktør i og medstifter af Washa i en pressemeddelelse.

Nu får interesserede danskere landet over endelig adgang til Washa

Ud af landets 200 renserier, er 120 af dem placeret i Storkøbenhavn. Det har sat nogle begrænsninger geografisk. Men det nye samarbejde giver alle danskere mulighed for at få vasket og renset tøj inden for 72 timer, tøj som du selv vælge hvor og hvornår de vil afhente i en af de mere end 1300 GLS-pakkeshops landet over.

Læs også: Dansk onlinevaskeri rykker til udlandet

“I en travl hverdag med job, indkøb, madlavning og mange fritidsaktiviteter vil mange gerne slippe for de kedelige og tidskrævende pligter. Jeg har fået mange henvendelser fra folk i hele landet, der gerne så, at Washa var tilgængeligt i deres by, og det bliver det nu. Vi vil tilbyder folk mere frihed i hverdagen,” siger Karim Ben M’barek og fortsætter:

“I stedet for at kunderne skal vælge hvor og hvornår, de vil have afhentet og leveret deres vasketøj, skal de fremover blot tage turen ned forbi en PakkeShop, hvor de efter 72 timer selv kan afhente deres rene tøj – præcis når det passer dem.”

Store vækstambitioner

Servicen har de tre stiftere, Karim Ben M’Barek, Max Børglum Stripp og Jannick Christensen, stået for siden 2014 og det er indtil nu blevet til mere end 400 tons tøj vasket for både private kunder og virksomheder som Danske Bank og Microsoft.

I en tidligere pressemeddelelse har startuppet oplyst, at de er vokset til over 20 ansatte og har en månedlig omsætning på én million kroner. Den landsdækkende plan skruer nu op for forventningerne.

“Hvis resten af landet tager lige så godt imod os, som københavnerne har gjort det, regner vi med at have en vækst på 1000 pct. inden for to år. Det skyldes blandt andet, at samarbejdet med GLS gør det nemmere for os at styre distributionsomkostningerne såsom fragt, kørsel og administration. Men vi ved, at det bliver hårdt arbejde, og det er vi klar på,” siger Karim Ben M’barek.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY