Otte fintech-startups udvalgt til Nordens nye accelerator

Otte fintech-startups udvalgt til Nordens nye accelerator

Otte europæiske startups udgør det første kuld af virksomheder, der skal gennem Nordens nye fintech-accelerator

Otte europæiske startups udgør det første kuld af virksomheder, der skal gennem Nordens nye fintech-accelerator.

Otte europæiske startups udgør det første kuld af virksomheder, der skal gennem Nordens nye fintech-accelerator.

Et felt af 135 fintech-startups fra hele verden. Alle ønskede de en plads i Nordens første fintech-accelerator, designet specifik til at tiltrække udenlandsk talent til det nordiske fintech-økosystem. Kun otte blev udvalgt.

Virksomhederne skal nu arbejde sammen med partnerne i acceleratoren – Nykredit, Danske Bank, Copenhagen Fintech og Accelerace – gennem et skræddersyet seks måneders forløb, hvor de med mentorer og corporate samarbejdspartnere skal skabe nye løsninger til gavn for både banker, kunder og samfund.

Acceleratoren er finansieret af Industirens Fond og er et delprojekt under alliance-samarbejdet ’Globale FinTech Alliancer for Vækst’. Kick-off for første batch sker 5. februar på Copenhagen Fintech Lab.

De otte fintech-startups er:

Realisti.Co
Realisti.Co er et italiensk startup, som har udviklet en virtual reality service eksklusivt til ejendomsmæglere. Med Realisti.Co kan mæglerne autonomt lave virtuelle ture i hvilken som helst type ejendom. Turene kan uploades på hjemmesider, hvor mæglerne kan redigere i dem og dele dem og på den måde optimere salg og kundetilgang og reducere spildtid.

Realisti.Co er udvalgt til acceleratoren på grund af deres usædvanlige og innovative kombination af software og hardware til skabelse af kundeoplevelser.

SkenarioLabs
SkenarioLabs har udviklet en AI-forstærket webservice, som digitaliserer ejendomsporteføljer og giver ejerne detaljerede og pålidelige prognoser for værdi, rentabilitet, energiforbrug og CO2-udslip. Det gør det nemmere for ejendomsejerne at forstå værdien og potentialet i en investering.

Skenario.Labs har base i Finland og er blevet udvalgt til acceleratoren på grund af deres stærke kobling af analytisk teknologi med et brugervenligt interface til en industri, som ellers ikke er teknologibåret.

Bizbot
Bizbots systemplatform forenkler, automatiserer og centraliserer alle administrative processer i en forretning. Platformen eliminerer behov for papir og samler informationer ét sted, så medarbejderne kan fokusere på at levere den bedste service og ikke på at indhente data. Bizbot har base i Norge.

Bizbot er blevet udvalgt til acceleratoren på grund af deres innovative ideer om effektivisering af administrativt arbejde ved outsourcing til virtuelle teammedlemmer (robotter).

Likvido
Likvido er et dansk inkasso-startup, som har sat fakturering, registrering og bogføring på digital formel, så fakturaopfølgning foregår 100 procent automatisk.

Likvido er udvalgt til acceleratoren på grund af deres muligheder for at revolutionere gældsinddrivning i SME-segmentet.

Noviscient
Noviscient er teknologidrevet investeringsforvaltning med fokus på performance. Startuppet samler små hedgefunds og stratificerer dem sådan, at der kan skabes større afkast med mindre risiko.

Noviscient er blevet udvalgt til acceleratoren på grund af ny og spændende teknologi og forretningsmodel og et særdeles stærkt team. Noviscient er baseret i Singapore, men har en ambition om at anvende platform og teknologi i Danmark og resten af Norden.

Blockimmo
Blockimmo er en schweizisk platform for ejendomshandel baseret på blockchain. Virksomheden gør det muligt at gå med i fælles ejendomsinvesteringer gennem crowd sales for derved at gøre det mere attraktivt og mindre risikofyldt at investere i ejendomme.

Blockimmo er blevet udvalgt til acceleratoren på grund af deres innovative løsning – verdens første – ’tokenization’ af fast ejendom, som også er regulatorisk godkendt i Schweiz. Løsningen demokratiserer adgangen til at investere i fast ejendom.

Manigo
Manigo vil samle alle financiellefinansielle apps i en multivaluta løsning, en international penge- og socialbetalingsplatform med tilhørende Mastercard. Løsningen hjælper brugerne til at spare penge og undgå skjulte gebyrer ved at hjælpe med at bruge den rette valuta, hvorendhvor end du befinder dig. Alle transaktioner bliver monitoreret og analyseret, så brugerne får bedre overblik over deres forbrug med Manigos budget manager-funktion.

Manigo har base i London og er blevet udvalgt til acceleratoren på grund af deres produkters gode match til de services, som udbydes i den danske banksektor i dag.

Authenteq
Authenteq er en automatisk identitetsverifikations- og privatlivsplatform, der gør det muligt for brugerne af appen at verificere deres identitet og oprette egne digitale ID’er, som bliver opbevaret krypteret på blockchain. Authenteq er islandsk og har kontorer i Reykjavik, Berlin, London og Palo Alto.

Authenteq er blevet udvalgt til acceleratoren på grund af deres meget erfarne team af eksperter og en spændende løsning, som potentielt møder behovet hos de etablerede finansielle institutioner.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste