Planlægningsapp henter investering på 22 mio. kroner

Planlægningsapp henter investering på 22 mio. kroner

Løverne sagde nej tak, men i dag hjælper planlægningsappen fra Tiimo 32.000 betalende brugere med ADHD, autisme og anden såkaldt neurodiversitet.

Der må næsten side nogle løver og ærgre sig. I 2019 sagde investorerne i DR-programmet nej tak til at investere i startuppet Tiimo. Siden har virksomheden rundet 32.000 betalende abonneneter og har nu landet en investering på 22 mio. kroner (€3 mio.) i en seed-runde anført af People Ventures og Crowberry Capital. En pæn sjat mere, end de 250.000 kroner iværksætterne efterspurgte i Løvens Hule.

Læs også: Fik nej fra Løverne: Nu har Tiimo 13.000 betalende brugere fra 50 lande

“Vi har fulgt Tiimo’s fremskridt fra helt tidligt og er glade for at få mulighed for at være med til at lede Seed-runden. Vi ved, at Tiimo henvender sig til et vigtigt og undertjent marked, og vi er også meget imponerede over teamets vision og eksekveringsevner. Vi ser frem til at arbejde sammen med Tiimo-teamet og en fremragende gruppe af medinvestorer,” siger Helga Valfells, stifter og administrerende partner hos Crowberry Capital.

Med i runden er også flere prominente investorer, herunder Silicon Valley-baserede Goodwater Capital, Neurodiversitets- og healtchtech-fokuserede Divergent Investments, samt grundlæggeren og administrerende direktør for verdens største vin-app og markedsplads Vivino, Heini Zachariassen.

“Smukt og inkluderende”

Tiimo er på en mission om at gøre verden mere inkluderende for de op til 20 procent af befolkningen, der er neurodivergent (primært ADHD og/eller autisme), gennem deres planlægningsapp, der giver alle neurotyper mulighed for at navigere i hverdagen, og ved at fremme accept af neurologiske forskelle.

“Jeg synes vi har skabt en smuk, inkluderende og funktionel app til de millioner af mennesker, som er neurodivergente og mangler værktøjer. Brugen af normale kalendere og to-do-lister er bare ikke særlig visuelt eller effektivt. Vi har store planer for appen, men vi ønsker også at ændre opfattelsen af neurodiversitet; at inspirere, uddanne og være med til at fremme accept. Vi ser meget op til Headspace og håber på at blive for planlægning hvad Headspace er blevet for meditation og mental sundhed,” siger Melissa Azari medstifter, CPO og sent-diagnosticeret med ADHD.

Tiimo er oversat til 10 sprog, bliver downloadet over 30.000 gange hver måned i App Store og Google Play Store og har over 32.000 betalende abonnenter verden over.


Fakta: Neurodiversitet

  • Neurodiversitet er et paraplybegreb, der bruges til at beskrive de neurologiske hjernekarakteristika, der findes hos mennesker, der har ADHD, autisme, ordblindhed og dyspraxi.
  • Udtrykket fokuserer også på de mange styrker mennesker med disse karakteristika har udover deres begrænsninger. Op til 20% af befolkningen, eller 1,56 milliarder mennesker, anslås at være neurodivergent, når man inkluderer mennesker med erhvervet neurodiversitet som PTSD, hjerneskade, angst og stress.
  • Fælles for deres udfordringer er især de eksekutive funktions-færdigheder, som er de styringsfuntionker der fx hjælper med at planlægge, træffe beslutninger, tage initiativ, holde styr på tiden, arbejdshukommelse og fokus. Manglen på støtte og værktøjer kan have en skadelig effekt på livskvaliteten og påvirke både uddannelse, arbejde, relationer og mental sundhed.
  • 85 procent af universitetsuddannede mennesker med autisme i USA vurderes at være arbejdsløse.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY