You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Platform til ledelsesudvikling modtager millioninvestering

@jakob

e-conomic stifter Jacob Wandt har investeret millioner i onlineplatformen Actee, der med 20.000 aktive brugere i 12 lande er den førende platform inden for simuleringsspil til ledelsesudvikling.

Actee udvikler simuleringsspil til ledelses- og organisationsudvikling. Virksomheden har fået et økonomisk rygstød i millionklassen. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

“Med Actee platformen har vi et solidt, globalt fundament som vi gennem det seneste år har udviklet massivt videre på. Actee er nu transformeret fra en konsulentvirksomhed med et semidigitalt produkt til i dag at være en techvirksomhed med en 100 procent cloud-baseret platform for simuleringskoncepter til ledelses- og organisationsudvikling,” forklarer Jacob Wandt.

Actee omsætter for 4.5 millioner kr., men med den nye forretningsmodel er ambitionen at lande en omsætning på mellem 8-10 millioner kr. allerede i 2018. Actees målsætning er 50.000 aktive brugere inden for tre år med en omsætning på 50 millioner kr.

Jacob Wandt solgte i 2013 platformen e-conomic for 761 millioner kroner i følge Børsen.

Kæmpede med forretningsmodel

Jacob Wandt har sammen med sin partner og tidligere kollega fra e-conomic Jes Tækker Stemann Brinch investeret i 20 procent af Actee. Sammen står de også bag udviklingen af lønsystemet Zenegy. Samtidig har Jacob Wandt via sit eget holdingselskab købt yderligere 20 procent af Actee.

Actee, der tidligere hed Relation Technologies, er stiftet af iværksætteren Leif Sørensen sammen med en partner i 2009. Leif Sørensen købte partneren ud i 2014. Ifølge Leif Sørensen, så har der været flere bejlere og med større tilbud end GrowIt, men kompetencerne inden for go-to-market strategier og knowhow inden for softwareudvikling gjorde udslaget.

“Jeg har siden 2014, vidst at der skulle udvikles videre på platformen, jeg kunne bare ikke selv se forretningsmodellen. Men det kunne Jacob Wandt og Jes Tækker Stemann Brinch, og på bare et år har vi udviklet en 100 procent digital simuleringsplatform, fastlagt forretningsmodellen og lagt klare planer for go-to-market strategien. Det er imponerende, siger” Leif Sørensen.

Actee er en cloudbaseret platform, hvor virksomhederne betaler en licens på 750 kr. for at bruge platformen. Derudover koster det 35 kr. per medarbejder om måneden. Samtidig indgår Actee tætte strategiske partneraftaler med udvalgte konsulenthuse, der bliver certificerede Actee konsulenter.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY