You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Players 1st opruster: Erfaren serieiværksætter bliver ny markedsføringschef

Daniel Laursen (til venstre) sammen med sine to medstiftere af startuppet Inch by Inch. Nu skifter han stifter-tilværelsen ud med et job hos aarhusianske Players 1st.

Han har stået bag blandt andet TechBBQ, det børsnoterede startup Valuer.ai og senest sportstech-virksomheden Inch by Inch. Nu bliver Daniel Laursen ny CMO for golf-startuppet Players 1st.

Han har stået bag blandt andet TechBBQ, det børsnoterede startup Valuer.ai og senest sportstech-virksomheden Inch by Inch. Nu bliver Daniel Laursen ny CMO for golf-startuppet Players 1st.

This post is also available in: English

Med onlinemediet Trendsonline.dk var han med til at gøre “startup” til en del af det danske sprog op gennem 10’erne – et medie som også var med til at søsætte TechBBQ, der siden et blevet det største startup-event på dansk grund. 

Siden har han stiftet Valuer.ai, som han fik et brat brud med inden virksomheden blev børsnoteret i 2021. Senest har han været medstifter af Inch by Inch – en læringsplatform for fodboldspillere. Men efter 20 år som serie-iværksætter og økosystemsprofil skal Daniel Laursen nu prøve noget nyt: Han er netop blev fastansat som markedsføringschef for Aarhus-startuppet Players 1st.

Læs også: Kritikken hagler ned over Valuer efter børsnotering. Kan det ramme fremtidige børs-startups på troværdigheden?

“Rynkerne i mit ansigt og læsebrillerne fortæller mig, at mange år er gået, og nu er det tid til at prøve noget andet. Efter mange snakke, meget kaffe og mange gåture gennem det seneste år med Morten Bisgaard fra Players 1st. Jeg har besluttet, at min næste bestræbelse bliver at hjælper med at vokse og forbedre kundeopevelsen i golfindustrien. Så jeg har besluttet at påtage mig rollen som fuldtids Chief Marketing Officer (i Players 1st red.),” skriver Daniel Laursen på Linkedin.

I opslaget erkender han, at golf ikke er hans stærkeste sportsgren – men han lader sig alligevel inspirere af sportens største i den nye rolle:

“Som digital marketingsperson stræber jeg efter at være den digitale arenas Tiger Woods, der skalerer digitale produkter præcist og scorer succes med hvert eneste strategiske sving. Jeg garanterer, at jeg i processen vil bruge al min viden, læse greenen og forsøge at vinde de trofæer, Players 1st fortjener som virksomhed.”

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY