Podcastplatformen sikrer en investering på 83 mio. kr. blot otte måneder efter en investeringsrunde, hvor Podimo rejste 111 mio. kr.

Da Podimo for to år siden så dagens lys i Danmark, var podcastmarkedet allerede rødglødende. Men platformen ville med sin abonnementsservice sørge for, at det også blev en god forretning – både for podcast-producenterne og virksomheden selv.

Siden er det gået stærkt for startuppet, der hurtigt landede en tocifret millioninvestering til vækst, siden har ekspanderet til Tyskland og spansktalende markeder og løbende har tiltrukket en lang række eksklusive shows til platformens medlemmer.

Læs også: Kan podcast blive business? Det satser det nye startup Podimo på

“Vi har nu mere end 600 eksklusive shows på Podimo, og vi ser en stærk traction på vores internationalle markeder – drevet af en vedholdende investering i hyper-lokal tilstedeværelse og tilgang til at producere content, relation til producenterne, kurratering og marketing,” siger serieiværksætteren Morten Strunge, som er stifter og CEO af virksomheder.

Det har nu resulteret i endnu en stor millioninvestering i platformen – denne gang på 83,3 mio. kroner. I spidsen af investeringen står Augustinus Fonden, mens eksisterende investorer samt Aldea Opportunity Fund også bidrog til investeringen.

En lang række millioninvesteringer

Podimo har en god track record bag sig, når det kommer til at lande investeringer. Allerede få måneder efter podcastplatformen blev grundlagt i 2019, fik Podimo en investering fra Heartcore Capital og E.ventures på 37 mio. kr. til at skyde projektet i gang. Og for kun otte måneder siden landede Podimo endnu en investering på hele 111 mio. kr.

“Vores drøm er at adressere to udfordringer i podcast industrien. Den første er discoverability, hvor vi intelligent matcher lytteren med det indhold, de elsker. Og det andet er monetization, hvor vi tilbyder en ny mulighed for indkomst for skaberne, så de kan fokusere på at skabe og investere i god storytelling,” siger Morten Strunge.