Praice opkøbt af bestyrelsesmedlemmer og får ny direktør

@jakob

Investeringsselskabet Stairways med Christian Højfeldt i front og den private investor Preben Carøe har købt anparterne i Praice og ejer nu 50 procent hver. Christian Højfeldt bliver ny administrerende direktør, og hele teamet er skiftet ud.

Gennem Praice fortæller dit professionelle netværk din fremtidige arbejdsgiver, hvem du i virkeligheden er.

Siden 2014 udviklet en software-as-a-service-løsning, hvor virksomheder kan screene og forudsige potentielle medarbejderes performance. Praice bliver primært brugt indenfor salg og kundeservice i større virksomheder.

Ejerskiftet betyder, at den tidligere administrerende direktør ikke længere er med i virksomheden. Den nye administrerende direktør, Christian Højfeldt, har store planer for virksomheden. Han vil udvide målgruppen og gøre resultaterne endnu mere målbare for kunderne. Desuden ser han et stort potentiale i brugen af softwaren.

“Jeg tror rigtig meget på det her, for vi har et fantastisk godt koncept, som er opbygget igennem de sidste par år. Nu har vi overtaget virksomheden og vil gradvist udvide i takt med væksten,” siger Christian Højfeldt

Blandt Praice’s kunder er virksomheder med større medarbejdergrupper indenfor salg og kundeservice i tele-, pension- og detailsektoren.

En troværdig profil

I 2014 stiftede Andreas Dencker Christiansen Praice med målet om at supplere den klassiske rekruttering med ansøgning og cv med en smule x-factor. Med Praices platform blev det muligt for virksomhederne at få modtage en social profil baseret på den jobsøgendes professionelle netværk.

Ideen og behovet vakte genklang i erhervslivet og hurtigt fik Andreas Christiansen en række investorer med herunder Preben Carøe og den tidligere Endomondo-stifter Christian Birk.

Praice deltog sammen med Hufsy og Gaest.com i finalen ved dette års IT Guldæg.

Læs også: De tre finalister til årets guldæg er fundet

Praice kører videre med helt nye kræfter

Christian Højfeldt har allerede etableret et nyt team bestående af erfarne udviklere og erhvervspsykologer. Teamet skal udvides i løbet af de kommende måneder.

“Praice havde brug for fokus, erfaring og finansiel ro til at udbygge løsningen og udvide kundegruppen. Det har vi nu skabt og det giver et godt afsæt til at fuldføre missionen,” siger Christian Højfeldt.

Virksomhedens drift finansieres nu af Stairways og Preben Carøe, og ejerne har ikke umiddelbart planer om ekstern finansiering.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY