Sommeren banker på, men hvem gider sidde med et glas kølig rosé i parken, når man kan høre om tech bag nedrullede gardiner? Her er vores fem anbefalinger til fede events i juni.

Vejle: Kickoff af Business Cup med Morten Lund

Organisationen 100 Resilient Cities er et globalt netværk, som skal finde løsninger på alt fra oversvømmelser til ensomhed i storbyen. Vejle er Danmarks ambassadør i organisationen, og de har søsat Resilience Business Cup, der ud fra en bruttotrup på 1000 startups skal finde de ti bedste, som bliver inviteret til Vejle for at løse nogle af netværkets udfordringer.

Business Cuppen er noget af det mest ambitiøse vi har set i Norden, og til startskuddet kan interesserede startups komme og høre mere om, hvorfor de skal melde sig til – blandt andet fra serieiværksætter Morten Lund.

Hvornår og hvor?: 1. juni 9.00-9.45. Rådhustorvet, Vejle. 

København: Tech-grillens fodboldturnering

TechBBQ Cup handler hverken om at præsentere det fedeste pitchdeck eller udvikle den sejeste teknologi på kortest tid. I stedet kan startups tilmelde sit team til at tvære andre startups ud på grønsværen.

Dagen kommer nemlig til at stå på 4-mands fodbold og en lidt anderledes form for networking. Eventet er gratis, men kræver tilmelding.

Hvornår og hvor?: 11. juni 12.00 – 18.00. Fodboldfabrikken, Kløvermarksvej 70, 2300 København S. Kræver tilmelding.

København: Forretningen i USA ellers Emerging Markets

Med et hjemmemarked på sølle 5,6 millioner mennesker er mange danske startups tvunget til at tænke globalt fra start. Til ”Expand your business 101” bliver der tegnet og fortalt om, hvordan man indtager USA eller Indien.

Eventet er gratis og giver en god mulighed for at netværke med ambitiøse iværksættere, der satser på global glory.

Hvornår og hvor?: 12. juni 16.00 – 18.30. Rainmaking Loft, 3. sal, Danneskiold-Samsøes Allé 41, 1434 København K. Kræver tilmelding.

København: Serieiværksætter Toke Kruse kigger forbi

Kombinationen af en lang iværksætterkarriere, en skarp holdning til alt og en aktiv blog har gjort serieiværksætteren Toke Kruse til et kendt navn for de fleste i startup-danmark.

Når han lægger vejen forbi København, kommer han til at fortælle om de 15 år af sit liv, han har brugt på at være iværksætter, og de ti virksomheder det har ført med sig.

Hvornår og hvor?: 13. Juni 18.00 – 20.00. PH Metropol, Sigurdsgade 26, 2200 København. Koster 200 kroner og kræver tilmelding.

København: Fintech uge

Årets store fintech-event Money 20/20 Europe er lige om hjørnet, og imens inviterer Copenhagen FinTech til Fintech-uge i København. Her er der arrangementer seks dage i træk, hvor der bliver fortalt om alt fra cashless betaling på Roskilde Festival til oplæg med nye challenger-banker.

Alle er velkomne og de forskellige events er gratis, men kræver tilmelding.

Hvornår og hvor?: 25.-30. juni. Forskellige steder i København. Kræver tilmelding.