You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

TechSavvy anbefaler iværksætterevents i April

Redaktionen anbefaler: Fem gratis iværksætterevents i april

@sebastian

Hver uge er der nye, fede iværksætterevents at gå til over hele landet. Vi har fundet fem af slagsen, du bør holde øje med i april.

Når startuppet ruller, kan det være svært at presse tid ind i kalenderen til at sætte sig ned og lytte. Men det store udvalg af fremragende – og gratis – events, der findes over hele landet, kan sagtens bruges som en god undskyldning for at strække benene, mens man bliver lidt klogere.

På TechSavvy-redaktionen har vi fundet fem iværksætterevents, vi glæder os til i april.

Aarhus: Internet Week Denmark

Aarhus’ store, årlige Internet Week Denmark afholdes for fjerde gang i år, og festivalarrangørerne regner med, at der kommer mere end 6000 mennesker til de 100 events, præsentationer og meetings, der afholdes i og omkring århus mellem 19. og 23. april.

På programmet er der netværksmøde for investerer, det store meet-up om kunstig intelligens, en snak om fake news – og meget, meget mere.

Hvor og hvornår?: I og omkring Aarhus. 19.-23. April.

København: EdTech og Virtual Reality hos The Camp

Co-working spacet The Camp har siden februar afholdt en række Tech Talks, og 21. april er det tid til det fjerde i rækken.

Tech Talk #4 kommer til at handle om EdTech og Virtual Reality, og Mikkel Lodahl, Associate Professor and Director of the Institute of Danish Game Development, kommer og fortæller om, hvorfor startups skal holde øje med de to områder.

Hvor og hvornår?: The Camp, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup. 21. April kl.15.00-16.30.

Aarhus: Silicon Valley besøger Culture Workspace

Orgnic Basics rejste fra Culture Workspace til Silicon Valley, og nu sender de en bid af Silicon Valley retur den 4. april.

Det sker i form af Jakob Soderberg, Commercial Advisor for Udenrigsministeriet og en del af Innovation Center Denmark, der vil fortælle om Sillicon Valley, SCALEit, skøre amerikanere, og hvordan han hjælper andre startups med at skalere til USA – ligesom han selv har gjort det.

Hvor og hvornår?: Culture Workspace, Sverigesgade 6, 8000 Aarhus. 4. april 9.00-11.00.

Frederikshavn: IT-sikkerhedstjek for startups

Phishing, cryptolocking og snedige scam-forsøg – svindlerne er blevet mere avancerede, og derfor er det også vigtigt, at man som iværksætter har styr på sikkerheden.

Til at hjælpe med at komme på ret kurs har Erhvershus Nord den 4. april inviteret Johnny Vestergaard fra Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center (NC3), som vil fortælle om konkrette cases fra det Nordjyske. Efterfølgende vil Christian Kærsgaard fra Mariendal IT komme med tips til, hvordan man konkret forbedrer IT-sikkerheden i virksomheden.

Hvor og hvornår?: Kattegat Siloen, Silovej 8, 9900 Frederikshavn. 4. april 15.00-17.00. 

København: Mobilsikkerhed i skyen

Hvordan finder man balancegangen mellem at udvikle hurtigt og flekibelt nok, uden at det går ud over it-sikkerheden?

Det spørgsmål stiller cloud-sikkerhedsvirksomheden CensorNet, når de den 27. april inviterer til sikkerhedsseminar. Virksomheden vil selvfølgelig præsentere nogle af sine egne løsninger, men lover også at give inspiration til, hvordan man får styr på sikkerheden og samtidig optimere brugervenligheden.

Hvor og hvornår?: Wihlborgs Konferencecenter, Lautrupvang 8, 2750 Ballerup. 27. april 08.30 – 12.00.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY