You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Reshopper, platform, Aja Guldhammer

Reshopper rykker snart til England

@mathias

Holdet bag Reshopper har grund til at være glade. De står på tærsklen til at udkomme på det store engelske marked, og er netop blevet interviewet til et stort internationalt techsite.

Det går ganske godt for den danske app Reshopper, der er et virtuelt second-hand-tøjmarked, hvor man kan købe og sælge brugt børneudstyr: Tidligere på året skød investoreren Jesper Buch flere millioner i appen. Han er grundlægger af blandt andet Just-Eat og kendt fra DR-programmet “Løvens Hule”.

Men de gode nyheder stopper ikke her, for Reshopper er nu i gang med at forberede sig på at gå ind på et nyt og stort marked: England. Det fortæller CEO i Reshopper, Aja Guldhammer.

“For Reshopper kan det ikke gå hurtigt nok med at vokse. Vi vil være verdens største, og med Jesper Buch i ryggen er vi klar til at indtage Europa. Vi ser allerede mange glade Reshoppere i Holland og et kæmpe potentiale i England, som vi lige nu forbereder os på,” siger hun.

Interviewet af TechCrunch

Det lader også til, at den store, vide verden er ved at få øje på den danske startup-virksomhed. For nylig blev Reshopper nævnt på det anerkendte site techcrunch.com. Det er notorisk svært for udenlandske, mindre virksomheder at få taletid på sitet, men med snedigt og godt PR-arbejde kan man komme langt.

“At komme på Techcrunch er en kæmpe milepæl for en startup som Reshopper. Journalisten bag har ramt helt rigtigt i sin fortælling, og vi har allerede fået en masse spændende henvendelser på baggrund af artiklen, som vil hjælpe os ud i verden. Vi har et super produkt, et fantastisk team og nu også en masse international opmærksomhed, det kan man da kun glæde sig over,” siger Aja Guldhammer.

Havde et godt 2016

I forrige år lå Reshopper også lunt i svinget. I 2016 overgik appen nemlig den største danske konkurrent, nemlig DBA.dk. Reshoppers udvalg blev større end børnekategorien på Den Blå Avis, og derudover formåede startup-virksomheden at få engageret deres brugere i langt større grad end DBA.dk – hvilket flere også har peget på, er årsagen til deres succes.

Reshopper kan ikke sige hvornår, de regner med at gå ind på det engelske marked – udover at det vil blive i år.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY