You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Resonate Digital: Stiftere, sæt brugeren i centrum for alt, hvad I gør.

@Redaktionen

Startups fokuserer ofte på deres egen løsning og glemmer det problem, de er sat i verden for at løse, mener den digitale research- og designvirksomhed Resonate Digital, som hjælper virksomheder med at skabe succesfulde, brugervaliderede digitale produkter.

Startups fokuserer ofte på deres egen løsning og glemmer det problem, de er sat i verden for at løse, mener den digitale research- og designvirksomhed Resonate Digital, som hjælper virksomheder med at skabe succesfulde, brugervaliderede digitale produkter.

This post is also available in: English

At opnå product-market fit er en afgørende milepæl for enhver digital produktvirksomhed på vejen mod succes. Men det kræver, at man hele tiden har fokus på brugeren og problemet – og at man ikke forelsker sig i sin egen løsning.

Det mener den digitale forsknings- og designvirksomhed Resonate, som hjælper organisationer med at validere digitale produktideer og designe løsninger, der vækker genklang hos brugerne.

“Først skal man erkende det reelle problem, man ønsker at løse. Det er den største udfordring. Ofte får stiftere en idé i begyndelsen, forelsker sig i løsningen og bliver ved med at bygge videre på den og tilføje nye funktioner i håb om, at nogle af dem vil åbne vejen til eksponentiel vækst. De glemmer det problem, de satte sig for at løse i første omgang,” begynder Davor Culjak, medstifter af Resonate.

Resonate medstifter Davor Culjak

Siden grundlæggelsen i 2019 har Resonate leveret snesevis af vellykkede projekter og arbejdet med digitale produkter fra USA, Storbritannien, Island, Schweiz, EU og Mellemøsten. En af nøglerne til succes har været en specialisering i at forstå, hvad de virkelige brugere har brug for.

“Det er vores erfaring, at mange bureauer og produktvirksomheder ofte forsømmer at lave ordentlige brugerundersøgelser, og at begrebet bliver kastet rundt. Det ønskede vi at ændre.”

Davor Culjak, medstifter af Resonate.

“Det er vores erfaring, at mange bureauer og produktvirksomheder ofte forsømmer at lave ordentlige brugerundersøgelser, og at begrebet bliver kastet rundt. Det ønskede vi at ændre. Hos Resonate udviklede vi et sæt metoder til pragmatisk at opdage, hvad brugerne har brug for, og derefter bruge disse indsigter til at designe løsninger, der leverer en klar værdi for både brugere og for virksomheden.” siger Davor Culjak.

Vigtigheden af at sætte brugeren i centrum for alt, hvad de gør, understreges også af behovet for, at startups gør det rigtigt første gang. Ellers ender de med at tabe på markedet.

“Man kan ikke længere blindt udvikle noget i årevis og så ‘fail fast’. I dag er man nødt til at være sikker på sin løsning. Fordi markedet er mættet, er der hård konkurrence og dusinvis af produkter, der konkurrerer om de samme brugere som dig,” forklarer Davor Culjak.

Det er her, Resonate har fundet sit produkt-markedspas, ved at hjælpe produktvirksomheder med at fokusere på at bygge de rigtige ting.

“Det er det, der gør os anderledes. Dette kontinuerlige fokus på problemet og brugernes behov gør det muligt for os at få nye perspektiver og komme med innovative løsninger, når vi designer produktet,” smiler Davor Culjak.


Om Resonate

  • Resonate er vært for en Garden Session på dette års TechBBQ med titlen: Make it or Break it: Insights for achieving Product-Market Fit, den 13. september kl. 14.30.
  • Du kan kontakte Resonate via deres hjemmeside: www.resonate.digital eller direkte på hello@resonate.digital

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY