You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Robotrådgiveren Nord Investments går på børsen med Nordens største fintech-fond i ryggen

Anders Hartmann, CEO og stifter af Nord Investments.

Når investeringsplatformen Nord Investments går på børsen, er det med stor opbakning fra fintech-miljøet. Finstart, Nordens største fintech-fond, har valgt at fortegne aktier for fire mio. kr. forud for børsnoteringen. 

Når investeringsplatformen Nord Investments går på børsen, er det med stor opbakning fra fintech-miljøet. Finstart, Nordens største fintech-fond, har valgt at fortegne aktier for fire mio. kr. forud for børsnoteringen. 

Allerede inden tegningsperioden gik i gang, oplevede robotrådgiveren Nord Investments stor interesse fra især fintech-miljøet i form af investorer.

Da virksomhedens tegningsperiode begyndte 26. april, sad fintech-investorer nemlig på 20 mio. kr. ud af de i alt 35 fortegnede mio. kroner. Blandt investorerne er den globale fintech-fond AB Ventures, fuldtidsinvestor Malene Enø samt business angel Thomas Jensen fra Quickpay.

”Vi er i den grad overvældede over den store fintech-interesse, vi er blevet mødt med. Ligesom vi blev beæret over, at en stor andel af vores eksisterende investorer gik med i udbudsrunden, så er vi lige nu fuldt optaget af interessen fra flere typer af investorer,” siger Anders Hartmann, stifter og CEO af Nord Investments.

En ekspert i passive investeringer

Tegningsperioden starter den dag, virksomheden melder ud, at de går på børsen. I forbindelse med tegningsperioden skal virksomheden blandt andet gå i detaljer om, hvor mange aktier der bliver udstedt, hvad de kommer til at koste, og hvornår første handelsdag på børsen finder sted. En tegningsperiode varer 14 dage.

Læs også: Nord Investments’ robotrådgiver kan nu også hjælpe med pensionen

I denne uge kunne Nordens største fintech-fond, Finstart, så melde ud, at fonden har valgt at fortegne aktier for fire mio. kr.

”Vi har screenet markedet for de bedste fintech-løsninger i Norden, og jeg er ikke i tvivl om, at Nord Investments er blandt dem med det absolut bedste produkt. De befinder sig på et hastigt voksende marked for passive investeringer med en løsning, der har stort potentiale på tværs af de nordiske markeder. Den vækst- og skaleringsrejse vil vi hos Finstart meget gerne være en del af. Nord har allerede bevist, at de kan få forretningen til at vokse, og med børsnoteringen gennemført bygger de kun videre på deres vækstrejse,” siger Christopher Hjelseth, investment manager hos Finstart.

Nord Investments har specialiseret sig inden for automatiseret investeringsrådgivning, også kaldet robotrådgivning. Denne form for investeringsrådgivning gør det væsentligt billigere for kunderne at forvalte deres penge sammenlignet med andre løsninger på markedet.

Med børsnoteringen ønsker Nord Investments at rejse 45-55 mio. kr. Sidste dag i tegningsperioden er 10. maj, og første handelsdag for Nord Investments på Nasdaq First North Denmark er 21. maj.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY