You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Robotvirksomhed lander større investering til skalering

CEO i Aim Robotics, Mie Haraldsted.
Det danske startup Aim Robotics har sikret sig et millionbeløb fra en række engelinvestorer til at skalere virksomheden og professionalisere organisationen

Året har ikke mange måneder på bagen. Alligevel er det blevet skudt godt i gang i Aim Robotics, der har lukket en investeringsrunde med en række engelinvestorer og rejst et ”ikke ubetydeligt millionbeløb”

I forbindelse med investeringen udtaler CEO i Aim Robotics, Mie Haraldsted:

”Aim Robotics har gennemgået en fantastisk udvikling i de senere år. Vi er stolte af at lykkedes med en kapitalrejsning på sådan et millionbeløb i et generelt svært investeringsmarked. Investeringen vil bidrage til at vi kan skalere vores salg, yderligere professionalisere vores organisation og udvikle Aim Robotics til næste niveau. Derudover, får vi med investeringen, også nye kompetencer ind i ejerkredsen og mulighed for at få yderligere investeringskapital til at skalere virksomheden.”

Aim Robotics sælger deres automatiseringsløsninger globalt, men med kernemarkeder i udvalgte lande i Europa og i USA. Den nytilførte kapital giver mulighed for yderligere at opskalere virksomheden, herunder salgsarbejde og udvikling af løsninger til de globale kunder.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY