You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Roger bliver opkøbt af amerikansk betalingsgigant

@Anna

Danske Roger, en softwareløsning der automatiserer og effektiviserer bogholderi, bliver opkøbt af amerikanske FleetCor. Købet skal solidere Rogers position på både det danske og amerikanske marked, mens der også skal skaleres til nye markeder. 

Danske Roger, en softwareløsning der automatiserer og effektiviserer bogholderi, bliver opkøbt af amerikanske FleetCor. Købet skal solidere Rogers position på både det danske og amerikanske marked, mens der også skal skaleres til nye markeder. 

Det er de færreste danske startups, der når dertil, hvor fintech-virksomheden, Roger, er nået til i dag. Den amerikanske betalingsvirksomhed, FleetCor, har nemlig købt virksomheden.

Roger blev stiftet af Cathrine Andersen og Christian Rasmussen i 2016, og er en softwareløsning som strømliner betalinger, bogholderi og regnskaber for små- og mellemstore virksomheder samt revisionsfirmaer.

Læs også: AI-startup udfordrer Nets’ betalingsservice

“Vores mission har altid været at bidrage til vores kunders vækst. Automatisering gør vores kunder i stand til at fokusere på det arbejde, der skaber vækst – uden at øge omkostningerne,” siger Cathrine Andersen, medstifter og CEO i Roger, og fortsætter:

“Når vi vælger at blive en del af FleetCor, er det fordi, vi får det brændstof, vi skal bruge til at gøre vores service for eksisterende kunder endnu bedre. Samtidig åbner det her også dørene for andre markeder, hvor vores løsning kan komme små- og mellemstore virksomheder til gode.”

Roger kommer til at operere som en selvstændig enhed under FleetCor. Det betyder, at danske SMV’ere og revisorer, der benytter Roger, fortsat kan benytte sig af platformen.

Strategisk vigtigt opkøb

Opkøbet af den noget mindre Roger er strategisk vigtigt for FleetCor, der har ledt efter en automatisk betalingsløsning til SMV’ere.

Rogers kunder bruger netop servicen til at automatisere hele deres fakturaflow fra scanning af bilag, godkendelse af udgifter til betaling. Al data bliver sendt til kundernes regnskabsprogrammer, uanset om det er e-conomic eller Billy. Det var altså præcis den digitale betalingspakke, amerikanerne var på udkig efter.

“Med opkøbet af Roger får vi en komplet cloud-baseret teknologiplatform, der udvider FleetCor’s betalingsløsning til SMV’ere, og åbner muligheden for krydssalg til vores store kundebase indenfor brændstofkort,” siger Ron Clarke, bestyrelsesformand og CEO i FleetCor, og fortsætter:

“Det er et vigtigt skridt i at udvide vores eksisterende forretning fra brændstofkort til virksomhedsbetalinger, og samtidig får vi nu en løsning, der henvender sig til til små- og mellemstore virksomheder.”

 

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY