You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Sådan kan du få et udbytte af dine aktier

@Redaktionen

Dette er en annonce

Når man handler med aktier, så er der mange ting, som man skal sætte sig ind i, førend man kan være sikker på, at man får udbytte af sine aktier. Derfor er det sikkert også mange mennesker, som netop ikke orker at handle med aktier, da der er en hel del ting, som man bare er nødt til at vide.

Hvis du dog gerne vil have en lille smutvej til, at du kan få udbytte af dine aktier, så kan du læse med herunder. Her får du nemlig tre ideer til, hvordan du kan få udbytte af dine aktier.

1. Sæt dig ind i gearing af aktier

Der er efterhånden en hel del mennesker, som benytter sig af gearing af aktier, når de handler aktier og værdipapirer. Gearing af aktier er nemlig en måde, hvorpå du kan mangedoble din gevinst. Dermed kan du potentielt komme til at tjene rigtig mange penge på selv relativt små kursstigninger.

Dog bør du samtidig være opmærksom på, at du ikke kun mangedobler din gevinst. Skulle kursen falde, så kommer du også til at mangedoble dit tab, så det er langt fra risikofrit at bruge gearing af aktier.

2. Køb og behold dine aktier

Der er et gammelt ordsprog inden for branchen, som lyder på, at de bedste investorer er dem, som er døde. Selvom det lyder makabert, så menes der generelt bare med denne sigemåde, at det er en god ide at købe aktier og så holde fast i dem. Når man gerne vil tjene penge på sine aktier, så er langtidsinvestering en god ide at vælge nogle firmaer, som du tror på.

Derefter skal du bare holde fast i deres aktier i minimum fem år, men gerne længere hvis det går dem godt. På denne måde kan du komme til at tjene et godt udbytte på dine aktier.

3. Husk at sprede din penge i starten

Hvis du er nu til aktiehandel og investering, så handler det ikke om at investere alle sine penge på én gang. I stedet er det en langt bedre ide, at du investerer en lille smule penge ad gangen, sådan at dit udbytte ikke kommer til at afhænge af ét firma.

I stedet kan du med tiden sprede dine penge over flere forskellige firmaer, hvormed du ikke på samme måde at få et højt tab, hvis én af dem skulle vise sig at være en dårlig investering, og kursen dermed falder. 

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY