You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Sammenlign billån online og find den bedste pris på få minutter

@Redaktionen

Da man førhen skulle finde det bedste og billigste billån, så måtte man ty til at ringe eller forhøre sig hos forskellige banker om deres billån.

I dag er dette gjort nemmere end nogensinde før. I dag kan man nemlig – nemt og enkelt – indhente forskellige billån gennem f.eks. en platform som LendMe og vælge lån ud fra en række forskellige kriterier, så man kan finde det billån, som er det billigste og bedste at vælge for en selv.

Disse sammenlignignstjenester gør beslutningsprocessen meget mere enkel og overskuelig for rigtig mange, og derfor skal denne artikel også handle om dette, så mange flere kan få gavn og glæde af det.

Det digitale tidsskifte

Førhen skulle man som sagt enten ringe til flere banker eller endda besøge dem fysisk for at høre dem ad i forhold til billån, herunder deres kriterier og krav.

Det er en tidskrævende proces, som ikke bare tager lang tid, men som også kræver en masse papirarbejde og mange ting at huske.

I dag er det gjort simpelt med diverse online sammenligningstjenester, hvor du får et overskueligt og enkelt overblik over dine lånemuligheder, så du nemt kan se rentebetalinger, rentesats, vilkår & betingelser, lånebeløb, låneperiode og meget mere.

Og det bedste ved det hele? Du kan gøre det hjemmefra, enten fra sofaen, fra spisebordet eller et tredje sted.

Når du vælger en lånemægler, så sørger de for, at du med kun én enkelt ansøgning kan få 18 forskellige lånetilbud direkte i din indbakke.

Overvej, hvor lang tid det vil tage, hvis du skulle ringe eller besøge bankerne fysisk for at indhente 18 forskellige lånetilbud.

Fordele ved online sammenligningstjenester

Fordelene ved sammenligningstjenester er mange. Men nogle af de største fordele, der er, kommer her:

Hurtig sammenligning: Du kan hurtigt sammenligne forskellige billån online fra forskellige låneudbydere og blive klogere på, hvilket billån, der passer bedst til dig og din privatøkonomi – og så kommer det endda i din indbakke af sig selv.

Større udbud: Du er få klik væk fra at have et hav af lånemuligheder- og det er uden selv at gøre det hårde arbejde.

Transparens: Det er nemt og enkelt at se alle relevante oplysninger, såsom rentesats, lånevilkår, løbetid, lånebeløb osv.

Der er selvfølgelig også mange andre fordele ved sammenligningstjenester, men de vigtigste er – samlet set – at hele låneprocessen bliver gjort nem for dig, så du slipper for en masse bøvlet arbejde og uoverskuelige tilbud.

Sådan starter du processen

For nogle kan hele processen måske virke uoverskuelig lige nu, fordi det hele foregår online frem for fysisk, mens det for andre blot kan være en fordel at have en guide, første gang man vil benytte sig af en online tjeneste.

Omend du står i den ene eller den anden situation, så får du her en overskuelig og udførlig guide til at komme i gang:

  • Indtast dine oplysninger: Når du er klar til at ansøge om billån, så er det første, du skal gøre, at indtaste forskellige oplysninger. Dette dækker over dit ønskede lånebeløb, løbetiden, osv. Dette giver platformen mulighed for at finde tilbud baseret på de oplysninger, som du har opgivet. Indtast herefter din mail, så du kan modtage en samlet mail med alle dine lånetilbud.
  • Gennemgå tilbuddene: Når tilbuddene fra de forskellige banker tikker ind i din mailboks, så er det nu tid til at gennemgå de forskellige lånemuligheder. Her er det vigtigt, at du ikke bare kigger på det lånebeløb, du kan låne, samt den rente, du kan få. Du skal nemlig også kigge på løbetid, vilkår og eventuelle gebyrer, som kan gøre et billigt lån ved første øjekast til et dyrt lån på sigt. Derfor er det meget vigtigt, at du tjekker alt det, der er tydeligt og enkelt at se, samt det, som står med småt. Tag dig tid til at læse alle lånetilbuddene grundigt igennem.
  • Ansøg om et konkret lån: Hvis du fandt et lån, som opfyldte dine specifikke krav og behov, så er det tid til at ansøge. Her vil du formodentligt blive bedt om at fortsætte processen og herefter indtaste nogle oplysninger om dig selv. Her skal du blot udfylde ansøgningsformularen og afvente den endelige godkendelse for din låneansøgning. Hvis du bliver godkendt, så vil låneudbyderen sende dig de sidste dokumenter til underskrift, hvorfra aftalen påbegynder. Det er altid en ekstra god ide at kigge på lånevilkår, betingelser, rentesats osv. igennem igen for at se, om nu også alt stemmer ovens med det, du i første omgang ansøgte om.

Afsluttende tanker

At sammenligne billån er gjort så meget nemmere i dag takket være den digitale udvikling.

I dag er det nemt og enkelt blot at tage sin mobiltelefon eller computer frem og med enkelte trin at kunne ansøge om forskellige billån online.

Man kan altså med sammenlignignstjenester spare både tid, hårdt arbejde og penge på at finde det mest fordelagtige lån for en selv, ens privatøkonomi og ens behov.

Så næste gang du står og vil ansøge om et billån, så bør du overveje at benytte dig af en sammenlignignstjeneste.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY