You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

traede, tøj, mode, b2b

Seed Capital smider 3,5 millioner i mode-salgs-software

@mathias

De mindre tøj-firmaer har det svært i Danmark. Få og store aktører dominerer markedet, men dét vil firmaet Traede ændre på. De har lige fået en million-investering til deres online-platform.

Når mindre tøjfirmer skal sælge og eksportere deres varer, så er det ofte med en del praktisk besvær, og derfor har de store virksomheder en klar fordel, når der skal håndteres ordrer, trackes varer og holdes styr på B2B-salg.

Dét problem har det danske firma Traede løsningen på – ifølge dem selv. Der er tale om en online-platform, som kan optimere handel mellem tøjproducenter og forhandlere, og på den måde give de mindre virksomheder en chance på markedet. Seed Capital har kastet 3,5 millioner i virksomheden, som også tidligere har modtaget tre millioner fra Markedsmodningsfonden.

B2B skal også også online

Grunden til den store investering er, ifølge Investment Manager hos Seed Capital, Alexander Viterbo-Horten, at tiden nu er kommet til at B2B-salg også kommer online.

”B2C modeindustrien er for længst gået online, mens B2B segmentet stadig roder med excelark, tager på messer og slås med tunge, manuelle processer. Det er derfor en naturlig udvikling. Traede har udviklet et system, som gør modevirksomheder i stand til at varetage deres salgsproces fra A til Z i én digital løsning,” siger han i en pressemeddelelse.

Virtuel assistent, lageropdatering og rapportering

Traedes software skal kunne gøre deres kunder i stand til at skalere op uden at blive nødt til at ansætte flere til at håndtere presset. Der er blandt andet indbygget en virtuel assistent i softwaren, så fakturering, lageropdatering og rapportering bliver gjort automatisk. Forhåbningen er, at de funktioner kan hjælpe de mindre virksomheder med at få solgt mere, siger stifter og direktør Christopher Heilmann i en pressemeddelelse.

” Vi kan hjælpe brands med at hæve toplinjen, optimere deres processer og skalere deres forretning globalt.”

Traede er stiftet af Christopher Heilmann, som stiftede sit eget tøjmærke som 16-årig. Han slog sig sammen med CTO, Esben Petersen, som står bag sitet dækskift.dk, som han solgte i 2014.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY