Syv danske startups er på fintech-mission i Indien

@rasmus

På få år er Indiens fintech-økosystemet eksploderet, og det har fået en delegation med syv danske startups til at tage turen rundt om kloden for at blive klogere på udviklingen.

På få år er Indiens fintech-økosystemet eksploderet, og det har fået en delegation med syv danske startups til at tage turen rundt om kloden for at blive klogere på udviklingen.

Det er – med rette – svært at komme uden om karryretter, trafikkaos og farverige beklædningsgenstand, når man snakker Indien. Men de seneste år har det folkerige land også gjort en enorm indsats på startup-scenen – der er blevet investeret over en halv milliard dollars og ambitiøse skridt er blevet taget af regeringen.

Selvom millioner af befolkningen stadig lever under fattigdomsgrænsen og uden adgang til bankservices, er fintech en af de områder, som er stukket af. For at komme tættere på den udvikling har den indiske afdeling af Innovation Centre Denmark inviteret syv danske fintech-startups med på fintech-mission i Bengalore og Mumbai.

”Der er nogle gensidige fordele ved at samarbejde, så vi håber, at besøget kan åbne øjnene hos nogle af de danske fintechs overfor alt det, der sker i Indien lige nu,” siger Sune Kaur-Pedersen, rådgiver for Innovation & Research ved det danske innovationscenter.

I løbet af fintech-missionen vil deltagerne blive introduceret for banker, it-virksomheder, startups og investorer, som alle sammen skal være med til at afgøre, om Indien er et marked, de danske startups skal kigge nærmere på.

Vi følger med hele ugen.

De syv danske startups:

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY