Send en e-mail og få et højt udbytte

Send en e-mail og få et højt udbytte

@Redaktionen

Dette er en annonce

Der kan være store gevinster i at få optimeret sin e-mail marketing af professionelle, der arbejder med dette hver dag. Hos virksomheden Acento har de gjort det til deres levevej at optimere andre firmaers e-mail marketingstrategier og hjælpe med digital marketing på et bredere plan.

Bliv dus med din e-mail marketingstrategi

Acento er en ambitiøst virksomhed, der med deres medarbejderes spidskompetencer indenfor e-mail marketing ved, hvor der skal sættes ind eller ændres på ting for at optimere digitale marketingindsatser.

Måske er digital marketing ikke lige på radaren hos alle, men faktum er, at de fleste virksomheder, institutioner og organisationer har potentielle kunder, brugere og samarbejdspartnere, der er nemmere at nå direkte via digitale kanaler.

En måde at nå folk på og lede dem hen på ens hjemmeside kan være via e-mail marketingstrategier. Derved bliver man vist direkte i folks indbakke, hvilket kan lede til aktivitet på ens hjemmeside og i sidste ende i ens virksomhed, institution eller organisation.

Hvordan når man sine kunder bedst?

Man kan vælge forskellige marketingstrategier. Det er her, at en virksomhed som Acento er guld værd. De har specialister på alle de digitale marketingområder og laver også analyser af, hvad der er mest effektivt og oppe i tiden på området.

Hvis man gerne vil have, at kunderne kommer til en og forbliver loyale derefter, kan et tilbud om at tilmelde sig et nyhedsbrev på ens hjemmeside være en idé. Det er en såkaldt pull marketingsstrategi, hvor man trækker kunderne længere ind, hvis de spiser den første brødkrumme.

Det kan være svært at vide, hvad der giver en hjemmeside det optimale antal klik eller, hvordan man bliver vist først ved en internetsøgning, hvis man ikke har styr på SEO-værktøjer og andet marketingsværktøj. Så her kan de dygtige medarbejdere fra Acento også hjælpe dig med de mere tekniske detaljer, der får din e-mail marketingstrategi op at køre.

En anden måde at nå sine kunder eller brugere gennem digital marketing er at satse på en såkaldt push-strategi. Her stoler man så meget på sit produkt og sin analyse af, at man har fundet potentielle brugere, at man kan sende noget, der minder mere om deciderede reklamer og derfor ikke behøver at vente på, at kunden kommer til virksomheden. Du kommer til kunden med dit budskab som virksomhed, og ud fra nøje gennemarbejdede analyser fra et firma som Acento, rammer du plet.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste