Plenti ApS blev stiftet i september 2015 af Morten Strunge og Peter Mægbæk.

Serieiværksættere sælger tredje millionvirksomhed til TDC Group

@sebastian

Når TDC Group i dag overtager mobilselskabet Plenti for den nette sum af 74 millioner kroner, er det faktisk den billigste virksomhed koncernen har købt af de to iværksættere bag Plenti.

I 2009 var Peter Mægbæk Madsen med til at sælge Fullrate til TDC for 400 millioner, i 2011 solgte Morten Strunge mobilselskabet Onfone til TDC 300 millioner kroner og i dag har de to iværksættere så solgt deres fælles mobilselskab Plenti til TDC Group for 74 millioner kroner. Det skriver MereMobil.dk.

“Det er en solid virksomhed med et stærkt team, der inden for en kort periode har fået rigtig mange kunder. Overordnet er opkøbet attraktivt både fra en finansiel og strategisk vinkel,” siger Michael Moyell Juul i en pressemeddelelse, skriver MereMobil.dk.

Opkøbet betyder at TDC Group overtager 100 procent af ejerskabet i Plenti. Selskabets 90.000 kunder forsætter med Plentis abonnementer og produkter, mens netværket vil blive ændret fra 3 til TDC.

Fra blodrødt regnskab til million-exit

Plenti har ellers for mindre end 14 dage siden frigivet sin årsrapport, hvor det fremgik, at selskabet havde et underskud på knap 47 millioner i perioden september 2015 til februar 2017.

Ledelse anså dog resultatet for tilfredsstillende, da pengene er brugt til vækst og opbyggelse af en markedsposition, og i årsrapporten var der da også mere fokus på vækst end et snarligt frasalg.

– I det indeværende regnskabsår forventer vi at fortsætte virksomhedens vækst og øge kundebasen. Ud over det fortsatte fokus på at vækste i privatmarkedet, vil vi også påbegynde salg til erhvervsmarkedet. Der vil således også blive investeret i virksomhedens vækst i den kommende regnskabsperiode, skriver Plenti i årsrapporten.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY